If else (Logical operators) *** OPGELOST ***

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »
Sem E

Sem E

08/10/2012 10:19:39
Quote Anchor link
Yoow peeps,

ik had even een vraagje, ik probeer ervoor te zorgen dat als je de textbox Facebooklink en txtTwitterlink en txtLinkedinlink niet hebt ingevuld dat je dan ook geen fieldset + table ziet.

Ik heb nu dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
             if (!$_POST['txtFacebooklink'] == '' || !$_POST['txtTwitterlink'] == '' || !$_POST['txtLinkedinlink'] == ''){          
$textdata.=        "<div id=\"tab3Social\">
                   <fieldset style=\"width: 605px; height: 60px;\">
                     <legend>Social Media</legend>
                    <table border=\"0\" style=\"width: 605px; height: 60px;\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"3\">
                    <tr>";
// FACEBOOK                
                 if ($_POST['chkFacebooklink'] == 'checked'){    
$textdata.=                "
                                <td style=\"height: 84px; padding-bottom: 30px;\" vertical-align=\"center\"><img src=\"image.php?id=1000004\" title=\"De facebook pagina van ". iv($_POST['txtFacebooklink']) ."\" onclick=\"window.open('http://www.facebook.com/". $_POST['txtFacebooklink'] ."','_blank','')\" style=\"cursor: pointer;\"</img>&nbsp<span style=\"color: black; font-size: 10px;\">Facebook.com/<b>". iv($_POST['txtFacebooklink']) ."</b></span>&nbsp;</td>
                        ";
                 }
// TWITTER
                 if ($_POST['chkTwitterlink'] == 'checked'){    
$textdata.=                "
                                <td style=\"height: 84px; padding-bottom: 30px;\" vertical-align=\"center\"><img src=\"image.php?id=1000005\" title=\"De twitter pagina van ". iv($_POST['txtTwitterlink']) ."\" onclick=\"window.open('http://www.twitter.com/". $_POST['txtTwitterlink'] ."','_blank','')\" style=\"cursor: pointer;\"></img>&nbsp<span style=\"color: black; font-size: 10px;\">@<b>". iv($_POST['txtTwitterlink']) ."</b></span>&nbsp;</td>
                        ";
                 }
// LINKEDIN
                 if ($_POST['chkLinkedinlink'] == 'checked'){    
$textdata.=                "
                                <td style=\"height: 84px; padding-bottom: 30px;\" vertical-align=\"center\"><img src=\"image.php?id=1000006\" title=\"De linkedin pagina van ". iv($_POST['txtLinkedinlink']) ."\" onclick=\"window.open('http://www.Linkedin.com/". $_POST['txtLinkedinlink'] ."','_blank','')\" style=\"cursor: pointer;\"></img>&nbsp;<span style=\"color: black; font-size: 10px;\">Linkedin.com/<b>". iv($_POST['txtLinkedinlink']) ."</b></span></td>
                        ";
                 }
// END TABLE / FIELDSET
$textdata.=            "</td></tr></table>
                 </fieldset>";                 
$textdata.=       "</div>
                ";
            }


Iemand die een fout ziet? want hij laat hem nu sowieso niet zien.
Gewijzigd op 08/10/2012 12:20:22 door Sem E
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 01:27:54
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/10/2012 10:28:57
Quote Anchor link
Sem E op 08/10/2012 10:19:39:
Facebooklink en txtTwitterlink en txtLinkedinlink niet hebt ingevuld


Waarom zeg je en ( && ), maar zet je dan of ( || ) in de code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (!Facebooklink && !txtTwitterlink && !txtLinkedinlink)
?>
Gewijzigd op 08/10/2012 10:30:42 door Kris Peeters
 
Sem E

Sem E

08/10/2012 10:31:45
Quote Anchor link
Ja kwam erachter, was een beetje aan het testen, maar dat is het probleem ook niet.
Ik zie dat jij hier geen $_POST gebruikt moet de code dan dit worden?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
             if (!('txtFacebooklink' && 'txtTwitterlink' && 'txtLinkedinlink' )){  
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/10/2012 10:35:32
Quote Anchor link
nee, doe maar met $_POST
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2012 10:37:29
Quote Anchor link
Wat is een 'textbox'?
 
Sem E

Sem E

08/10/2012 10:37:51
Quote Anchor link
Yoow, nu doet ie het.

Thanks Kris


-- OPGELOST --

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
             if (!($_POST['txtFacebooklink'] == '' && $_POST['txtTwitterlink'] == '' && $_POST['txtLinkedinlink'] == '')){          
$textdata.=        "<div id=\"tab3Social\">
                   <fieldset style=\"width: 605px; height: 60px;\">
                     <legend>Social Media</legend>
                    <table border=\"0\" style=\"width: 605px; height: 60px;\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"3\">
                    <tr>"
;
// FACEBOOK                
                 if ($_POST['chkFacebooklink'] == 'checked'){    
$textdata.=                "
                                <td style=\"height: 84px; padding-bottom: 30px;\" vertical-align=\"center\"><img src=\"image.php?id=1000004\" title=\"De facebook pagina van "
. iv($_POST['txtFacebooklink']) ."\" onclick=\"window.open('http://www.facebook.com/". $_POST['txtFacebooklink'] ."','_blank','')\" style=\"cursor: pointer;\"</img>&nbsp<span style=\"color: black; font-size: 10px;\">Facebook.com/<b>". iv($_POST['txtFacebooklink']) ."</b></span>&nbsp;</td>
                        "
;
                 }

// TWITTER
                 if ($_POST['chkTwitterlink'] == 'checked'){    
$textdata.=                "
                                <td style=\"height: 84px; padding-bottom: 30px;\" vertical-align=\"center\"><img src=\"image.php?id=1000005\" title=\"De twitter pagina van "
. iv($_POST['txtTwitterlink']) ."\" onclick=\"window.open('http://www.twitter.com/". $_POST['txtTwitterlink'] ."','_blank','')\" style=\"cursor: pointer;\"></img>&nbsp<span style=\"color: black; font-size: 10px;\">@<b>". iv($_POST['txtTwitterlink']) ."</b></span>&nbsp;</td>
                        "
;
                 }

// LINKEDIN
                 if ($_POST['chkLinkedinlink'] == 'checked'){    
$textdata.=                "
                                <td style=\"height: 84px; padding-bottom: 30px;\" vertical-align=\"center\"><img src=\"image.php?id=1000006\" title=\"De linkedin pagina van "
. iv($_POST['txtLinkedinlink']) ."\" onclick=\"window.open('http://www.Linkedin.com/". $_POST['txtLinkedinlink'] ."','_blank','')\" style=\"cursor: pointer;\"></img>&nbsp;<span style=\"color: black; font-size: 10px;\">Linkedin.com/<b>". iv($_POST['txtLinkedinlink']) ."</b></span></td>
                        "
;
                 }

// END TABLE / FIELDSET
$textdata.=            "</td></tr></table>
                 </fieldset>"
;                 
$textdata.=       "</div>";
             }

$textdata.=        ";";

?>



------------------------

een textbox...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type='text' value='dit is een tekstbox'/>
Gewijzigd op 08/10/2012 10:39:46 door Sem E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.