if + for wil niet meewerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Afra ca

Afra ca

07/05/2009 17:21:00
Quote Anchor link
Gegroet,

Het is toch enigszins beschamend met wat voor soort vragen ik hier aankom, maar jullie moeten begrijpen dat ik soms toch nog best wat kan in php. Nouja, het probleem zit hem in deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(count($errors) != 0){
        for($i = 0, $i<=count($errors),$i++){
            echo $error($i).'<br>';
        }
    }

?>


Quote:
Parse error: parse error, expecting `';'' in G:\xampplite\htdocs\in_dev\registratie3.php on line 62


"line 62" is in mijn stukje dan de line waar de "for-loop" begint......

nogmaals, ik ben niet achterlijk, alleen nu even een dipje..... ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:33:32
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 17:24:00
Quote Anchor link
vervang de comma's door ; fixed XD
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 17:26:00
Quote Anchor link
darn........ /me moet for loop structuur niet meer vergeten.......

dank u voor hulp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.