If fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »
Mark

Mark

24/12/2008 21:17:00
Quote Anchor link
Ziet iemand hier een fout? Ik kan geen foutmelding code zien en ik kan de fout niet vinden, iemand wel?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
                  <?php
                    $id
= $_GET['id'];
                  if ($id == "")
                  {

                  $result = mysql_query ("SELECT * FROM nieuws order by id desc")or die (mysql_error());
                            while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                            {

                                  echo "
                                    <a class=\"a1\" href=\"http://jeugdbandconnected.woelmuis.nl/nieuws.php?id=$array[id]\"><b>$array[titel]</b>$array[datum]<br /><i>$array[leesmeer]</a></i>"
;
                            }
                  }

                  else
                  {
                    $result = mysql_query ("
                            SELECT
                                *                
                            FROM
                                nieuws
                            WHERE
                                id = '"
. $id . "'")or die (mysql_error());
                    while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                    {

                          echo "
                          <font><b>"
.$array[titel]."</b>".."</font>
                          <br />
                          <i>"
.$array[leesmeer]."</i>
                          <hr size=\"1\" color=\"#CCCCCC\" noshade=\"noshade\" width=\"420\" />
                          "
.$array[tekst]."
                          <br /><br />"
;
                    }
                 }

                  ?>


Groeten, Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 07:10:14
 
Noppes

Noppes

24/12/2008 21:25:00
Quote Anchor link
Het is dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// zet altijd bovenaan je scripts:
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
   // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg


}
?>


En je doet er ook verstandig aan om http://www.php.net/mysql_real_escape_string te gebruik

Houd dan wel rekening met magic_qoutes_gpc deze dien je dan uit te zetten

en nog een linkje:
http://www.php.net/operators.comparison
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Noppes
 
Mark

Mark

25/12/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Ja maar hoe zet je else er in dan? je hebt nu dat $_GET['id'] bestaat en is niet leeg
Maar hoe zet je het erin als hij niet bestaat en niet leeg is? Erbij!
 
/home/joost

/home/joost

25/12/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// zet altijd bovenaan je scripts:
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
    // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg


}
else {
    // $_GET['id'] bestaat niet of is leeg
    // hier de else lus

}
?>


mvg Joost
 
Mark

Mark

25/12/2008 14:36:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
                  <?php
                    ini_set('display_errors',1);
                    error_reporting(E_ALL);
                    if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
                        // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg
                          $result = mysql_query ("SELECT * FROM nieuws order by id desc")or die (mysql_error());
                            while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                            {

                                  echo "
                                    <a class=\"a1\" href=\"http://jeugdbandconnected.woelmuis.nl/nieuws.php?id=$array[id]\"><b>$array[titel]</b>$array[datum]<br /><i>$array[leesmeer]</a></i>"
;
                            }
                    }

                    else {
                        // $_GET['id'] bestaat niet of is leeg
                        // hier de else lus

                        $result = mysql_query ("
                            SELECT
                                *                
                            FROM
                                nieuws
                            WHERE
                                id = '"
. $id . "'")or die (mysql_error());
                        while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                        {

                              echo "
                              <font><b>"
.$array[titel]."</b>".."</font>
                              <br />
                              <i>"
.$array[leesmeer]."</i>
                              <hr size=\"1\" color=\"#CCCCCC\" noshade=\"noshade\" width=\"420\" />
                              "
.$array[tekst]."
                              <br /><br />"
;
                        }
                        }

                  ?>


Maar dit pakt hij ook niet, hij laat een lege pagina zien, fout dus:
http://jeugdbandconnected.woelmuis.nl/nieuws.php?id=1
 
Cake Masher

Cake Masher

25/12/2008 14:41:00
Quote Anchor link
weet je zeker dat je MySQL Tabbelen gevult zijn?
Want als die bij jou leeg zijn, krijg je inderdaad een lege pagina te zien.

Dat kan je onderanderen oplossen met mysql_num_rows:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
                    if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
                        // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg
                          $result = mysql_query ("SELECT * FROM nieuws order by id desc")or die (mysql_error());
                            if (mysql_num_rows ($result) != 0)
                            {
                              while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                              {
                                    echo "
                                      <a class=\"a1\" href=\"http://jeugdbandconnected.woelmuis.nl/nieuws.php?id=$array[id]\"><b>$array[titel]</b>$array[datum]<br /><i>$array[leesmeer]</a></i>";
                              }
                            }
                            else
                            {
                               echo "De tabel is leeg!";
                            }
                    }
                    else
 
Mark

Mark

26/12/2008 14:24:00
Quote Anchor link
Noppes schreef op 24.12.2008 21:25:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// zet altijd bovenaan je scripts:
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
   // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg


}
?>

Kun je me eens uitleggen wat dit stukje doet :?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '')
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/12/2008 14:27:00
Quote Anchor link
Dat is een controle waarin gekeken wordt of $_GET['id'] wel bestaat en of $_GET['id'] niet gelijk is aan een lege string nadat het getrimd is van alle loze spaties...

ps. Even kijken in de php.net handleiding onder isset en trim kan natuurlijk ook geen kwaad.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.