If fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »
Mark

Mark

24/12/2008 21:17:00
Quote Anchor link
Ziet iemand hier een fout? Ik kan geen foutmelding code zien en ik kan de fout niet vinden, iemand wel?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
                  <?php
                    $id
= $_GET['id'];
                  if ($id == "")
                  {

                  $result = mysql_query ("SELECT * FROM nieuws order by id desc")or die (mysql_error());
                            while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                            {

                                  echo "
                                    <a class=\"a1\" href=\"http://jeugdbandconnected.woelmuis.nl/nieuws.php?id=$array[id]\"><b>$array[titel]</b>$array[datum]<br /><i>$array[leesmeer]</a></i>"
;
                            }
                  }

                  else
                  {
                    $result = mysql_query ("
                            SELECT
                                *                
                            FROM
                                nieuws
                            WHERE
                                id = '"
. $id . "'")or die (mysql_error());
                    while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                    {

                          echo "
                          <font><b>"
.$array[titel]."</b>".."</font>
                          <br />
                          <i>"
.$array[leesmeer]."</i>
                          <hr size=\"1\" color=\"#CCCCCC\" noshade=\"noshade\" width=\"420\" />
                          "
.$array[tekst]."
                          <br /><br />"
;
                    }
                 }

                  ?>


Groeten, Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:07:21
 
Noppes

Noppes

24/12/2008 21:25:00
Quote Anchor link
Het is dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// zet altijd bovenaan je scripts:
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
   // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg


}
?>


En je doet er ook verstandig aan om http://www.php.net/mysql_real_escape_string te gebruik

Houd dan wel rekening met magic_qoutes_gpc deze dien je dan uit te zetten

en nog een linkje:
http://www.php.net/operators.comparison
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Noppes
 
Mark

Mark

25/12/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Ja maar hoe zet je else er in dan? je hebt nu dat $_GET['id'] bestaat en is niet leeg
Maar hoe zet je het erin als hij niet bestaat en niet leeg is? Erbij!
 
/home/joost

/home/joost

25/12/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// zet altijd bovenaan je scripts:
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
    // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg


}
else {
    // $_GET['id'] bestaat niet of is leeg
    // hier de else lus

}
?>


mvg Joost
 
Mark

Mark

25/12/2008 14:36:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
                  <?php
                    ini_set('display_errors',1);
                    error_reporting(E_ALL);
                    if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
                        // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg
                          $result = mysql_query ("SELECT * FROM nieuws order by id desc")or die (mysql_error());
                            while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                            {

                                  echo "
                                    <a class=\"a1\" href=\"http://jeugdbandconnected.woelmuis.nl/nieuws.php?id=$array[id]\"><b>$array[titel]</b>$array[datum]<br /><i>$array[leesmeer]</a></i>"
;
                            }
                    }

                    else {
                        // $_GET['id'] bestaat niet of is leeg
                        // hier de else lus

                        $result = mysql_query ("
                            SELECT
                                *                
                            FROM
                                nieuws
                            WHERE
                                id = '"
. $id . "'")or die (mysql_error());
                        while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                        {

                              echo "
                              <font><b>"
.$array[titel]."</b>".."</font>
                              <br />
                              <i>"
.$array[leesmeer]."</i>
                              <hr size=\"1\" color=\"#CCCCCC\" noshade=\"noshade\" width=\"420\" />
                              "
.$array[tekst]."
                              <br /><br />"
;
                        }
                        }

                  ?>


Maar dit pakt hij ook niet, hij laat een lege pagina zien, fout dus:
http://jeugdbandconnected.woelmuis.nl/nieuws.php?id=1
 
Cake Masher

Cake Masher

25/12/2008 14:41:00
Quote Anchor link
weet je zeker dat je MySQL Tabbelen gevult zijn?
Want als die bij jou leeg zijn, krijg je inderdaad een lege pagina te zien.

Dat kan je onderanderen oplossen met mysql_num_rows:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
                    if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
                        // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg
                          $result = mysql_query ("SELECT * FROM nieuws order by id desc")or die (mysql_error());
                            if (mysql_num_rows ($result) != 0)
                            {
                              while ($array = mysql_fetch_array($result))      
                              {
                                    echo "
                                      <a class=\"a1\" href=\"http://jeugdbandconnected.woelmuis.nl/nieuws.php?id=$array[id]\"><b>$array[titel]</b>$array[datum]<br /><i>$array[leesmeer]</a></i>";
                              }
                            }
                            else
                            {
                               echo "De tabel is leeg!";
                            }
                    }
                    else
 
Mark

Mark

26/12/2008 14:24:00
Quote Anchor link
Noppes schreef op 24.12.2008 21:25:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// zet altijd bovenaan je scripts:
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '') {
   // $_GET['id'] bestaat en is niet leeg


}
?>

Kun je me eens uitleggen wat dit stukje doet :?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (isset($_GET['id']) &&  trim($_GET['id']) != '')
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/12/2008 14:27:00
Quote Anchor link
Dat is een controle waarin gekeken wordt of $_GET['id'] wel bestaat en of $_GET['id'] niet gelijk is aan een lege string nadat het getrimd is van alle loze spaties...

ps. Even kijken in de php.net handleiding onder isset en trim kan natuurlijk ook geen kwaad.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.