IF functie geeft foutmelding unexpected T_DOUBLE_ARROW

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

23/10/2012 21:24:07
Quote Anchor link
Voor het verwijderen van een pagina heb ik in het script een stukje staan, die de eerste drie pagina's uitsluit van het verwijderen.
maar Ik krijg die foutmelding er niet uit.

Dit is het stukje script,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
          if($obj->id. => 3 )
          {

            echo "<a title='Verwijder deze pagina' href=index.php?pagina=pagina_verwijder&id=$obj->id.>[Verwijder]</a>&nbsp;&nbsp;";
          }

          
?>


weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
Gewijzigd op 23/10/2012 21:42:56 door Arthur Heijmen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:37:32
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/10/2012 22:07:23
Quote Anchor link
haal die . achter id weg en ga gebruik maken van goed quoten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a title="Verwijder deze pagina" href="index.php?pagina=pagina_verwijder&id='.$obj->id.'">[Verwijder]</a>&nbsp;&nbsp;';

ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<a title='Verwijder deze pagina' href=index.php?pagina=pagina_verwijder&id=$obj->id.>[Verwijder]</a>&nbsp;&nbsp;";
Gewijzigd op 23/10/2012 22:08:47 door Joakim Broden
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

23/10/2012 23:10:19
Quote Anchor link
Wat is dit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  if($obj->id. => 3 )

Waarschijnlijk bedoel je "als objectID groter dan of gelijk aan 3 is". Maar dan moet je ">=" gebruiken en niet "=>". (En inderdaad: die punt hoort er niet zoals Hertog Jan al zei.)
Gewijzigd op 23/10/2012 23:11:19 door Ivo Breeden
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

24/10/2012 15:49:52
Quote Anchor link
Oke bedankt voor de tip van jullie.
Had het stukje van het internet.
Daar stond de punt namelijk.
En de = achter > maar dan wordt het
if($obj->id > 4 )
naders is pagina 3 ook te verwijderen,
 
Michel Falke

Michel Falke

24/10/2012 16:15:08
Quote Anchor link
Wat wil je bereiken de eerste drie pagina's mogen niet worden verwijderd?
Want in dat geval is > 4 overkill. Je zou dan > 3 moeten gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.