If RadioButton checked -> echo???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

09/07/2010 13:10:27
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil graag in mijn contactformulier mensen de keuze geven of ze een offerte aanvragen of niet. Als ze via radiobuttons zeggen dat ze dat wel willen wil ik dat er via echo meerdere velden in het contactformulier zichtbaar worden.

Dit is wat ik heb:

Een deel van de HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<p>Wilt u een offerte aanvragen?:
   <label><input name="offerte" type="radio" value="ja" />Ja</label>
   <label><input name="offerte" type="radio" checked="checked" value="nee" />Nee</label>


De PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php extract($_POST);
              if ($offerte== 'ja'){
    echo "hier moeten dan de andere velden komen";} ?>
</p>


Wie kan me helpen, want ik weet niet hoe het anders moet...
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:18:36
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2010 13:24:13
Quote Anchor link
Hebben ze php wat veiliger gemaakt door de superglobals en dan doe jij dat weer teniet door extract($_POST) te gebruiken. Niet echt slim lijkt mij.
 

09/07/2010 13:37:35
Quote Anchor link
Hoe kan ik dat dan beter doen? Heb je een link of een voorbeeld?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2010 13:48:41
Quote Anchor link
Geen extract() gebruiken. Gewoon weglaten die regel. En dan verder niet $offerte maar $_POST['offerte'] gebruiken (uiteraard geldt dit voor alle vars uit het formulier).
 

09/07/2010 13:51:15
Quote Anchor link
OK, heel erg bedankt daarvoor! En de reden daarvoor is dus dat het veiliger is?

Weet je toevallig ook, hoe ik het moet doen met de radiobuttons?

M'n php is nu trouwens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php if ($_POST['offerte']== 'ja'){
    echo "hier moeten dan de andere velden komen";} ?>
Gewijzigd op 09/07/2010 13:52:55 door
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2010 13:55:08
Quote Anchor link
Ik heb hier even zitten expirimenteren met extract() en ik kan vanuit een formulier mijn session veranderen. Lijkt mij een aardig lek. Dus géén extract() gebruiken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (isset($_POST['offerte']) and ($_POST['offerte'] == 'ja'))
{

    echo '<input name="extraveld" type="text" value="" />';
}

?>
 
Tristan nvt

Tristan nvt

09/07/2010 15:43:38
Quote Anchor link
In plaats van 20x hetzelfde te zeggen zou je je ook even in de vraag kunnen verdiepen en aangeven dat dit dmv javascript moet en niet dmv PHP.
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 16:36:19
Quote Anchor link
Zoals je 't nu hebt moet je eerst posten voordat die andere velden zichtbaar worden. Je kan dit inderdaad doen met javascript hide/show.

Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<input type="checkbox" onclick=" if (this.checked) { document.getElementById('invoerveld').style.display = 'inline'; document.getElementById('invoerveld').style.visibility = 'visible'; } else { document.getElementById('invoerveld').style.display = 'none'; document.getElementById('invoerveld').style.visibility = 'hidden'; }">Show Input

<input file="text" id="invoerveld" style="display:none">

Gewijzigd op 09/07/2010 16:55:16 door Michael -
 

09/07/2010 17:27:40
Quote Anchor link
Ok, heel erg bedankt! Dan ga ik nu even kijken of ik het aan de praat kan krijgen...
 

09/07/2010 17:43:57
Quote Anchor link
Ik krijg het eerlijk gezegd nog steeds niet werkend.

Ik wil eigenlijk gewoon dat als ik een radiobutton selecteer op ja, dat er dan meteen daaronder nieuwe velden zichtbaar worden. Moet ik nu dan php combineren met Javascript of niet, want door SanThe Nvt snap ik er niets meer van!
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 17:51:50
Quote Anchor link
Je moet de javascript optie en SanThe's oplossing niet door elkaar halen.
SanThe's oplossing kun je gebruiken, maar dan moet je eerst op de submit knop drukken en daarna komt er een veld bij. Mijn stukje javascript kun je d.m.v. het aanklikken van een checkbox (of je maakt er een radio van) gelijk een input veld te voorschijn halen.
Gewijzigd op 09/07/2010 18:19:29 door Michael -
 

09/07/2010 18:01:49
Quote Anchor link
Dan wil ik die van jou hebben! Dus jouw stukje script moet ik gewoon tussen <script type "text/javascript></script> zetten?

Dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script type "text/javascript>
<input type="checkbox" onclick=" if (this.checked) {
 document.getElementById('invoerveld').style.display = 'inline';
document.getElementById('invoerveld').style.visibility = 'visible'; } else {
document.getElementById('invoerveld').style.display = 'none';
document.getElementById('invoerveld').style.visibility = 'hidden'; }">Show Input

<input file="text" id="invoerveld" style="display:none">
</script>
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 18:21:37
Quote Anchor link
Joeri, nee die kun je gewoon op z'n plek zetten. Niet tussen <script>.
Ik verveel me dus heb nog wat gefabriceerd wat misschien beter past bij je wensen (met radio).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<html>
<head>
<script type="text/javascript">
<!--
function toggle()
{
    if (offerte.checked)
    {
        document.getElementById('invoerveld').style.display = 'inline'; document.getElementById('invoerveld').style.visibility = 'visible';
    }
    else
    {
        document.getElementById('invoerveld').style.display = 'none'; document.getElementById('invoerveld').style.visibility = 'hidden';
    }
}
-->
</script>
</head>
<body>
<?php
if(isset($_POST['offerte']) && $_POST['offerte'] == 'nee')
    echo 'Dan niet ';
elseif(isset($_POST['offerte']) && $_POST['offerte'] == 'ja')
    echo 'Goed zo ';

if(isset($_POST['invoerveld']))    
    echo $_POST['invoerveld'];
?>


<form method="post" action="">
<input type="radio" name="offerte" value="ja" id="offerte" onclick="toggle();"/> Ja
<input type="radio" name="offerte" value="nee" id="offerte" onclick="toggle();" checked="checked"/> Nee

<input file="text" name="invoerveld" id="invoerveld" style="display:none"/><br/>
<input type="submit"/>
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 09/07/2010 18:22:23 door Michael -
 

09/07/2010 21:58:36
Quote Anchor link
Dat is al heel fijn, maar nu komt er nog niets onder te staan als ik op ja klik. Hier kan je het bekijken: http://www.jasites.nl/test.php

Zou je me nog kunnen helpen? Ik vind dit trouwens al echt heel erg fijn! Echt bedankt dat je me zo erg helpt!
Gewijzigd op 09/07/2010 21:59:08 door
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

10/07/2010 10:05:15
Quote Anchor link
Probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<html>
<head>
<script type="text/javascript">
function toggle(weergeef){
    document.getElementById('invoerveld').style.display = weergeef == 'ja' ? '' : 'none';
}
</script>
</head>
<body>
<?php
if(isset($_POST['offerte']) && $_POST['offerte'] == 'nee')
    echo 'Dan niet ';
elseif(isset($_POST['offerte']) && $_POST['offerte'] == 'ja')
    echo 'Goed zo ';

if(isset($_POST['invoerveld']))    
    echo $_POST['invoerveld'];
?>


<form method="post" action="">
<label><input type="radio" name="offerte" value="ja" id="offerte" onclick="toggle(this.value);" /> Ja</label>
<label><input type="radio" name="offerte" value="nee" id="offerte" onclick="toggle(this.value);" checked="checked" /> Nee</label>

<input file="text" name="invoerveld" id="invoerveld" style="display:none"/><br />
<input type="submit" />
</form>
</body>
</html>
 

10/07/2010 15:13:54
Quote Anchor link
JAA!! DIE WERKT!! Echt heel erg bedankt man! Jij Ook Tur Min, voor het begin!

Ik kan echt altijd rekenen op de mensen bij phphulp.nl!
 
Mark Liebregts

Mark Liebregts

24/06/2011 22:05:12
Quote Anchor link
Maar als je nu hetzelfde wilt alleen nu met 3 radiobuttons.

Te weten:

Jongen
Meisje
Onbekend

Ik wil graag weten als er iemand een kaart besteld wat het gaat worden.

Dit is een gedeelte van de php code:


/* Gathering Data Variables */

$aanvraagField = $_POST['aanvraag'];
$naamField = $_POST['naam'];
$adresField = $_POST['adres'];
$postcodeField = $_POST['postcode'];
$woonplaatsField = $_POST['woonplaats'];
$telnoField = $_POST['telno'];
$emailField = $_POST['email'];
$uitgerekendField = $_POST['uitgerekend'];
$naamkidsField = $_POST['naamkids'];
$jongenField = $_POST['jongen'];
$meisjeField = $_POST['meisje'];
$onbekendField = $_POST['onbekend'];
$trouwdatumField = $_POST['trouwdatum'];
$tekstField = $_POST['tekst'];
$gevondenField = $_POST['gevonden'];

$body = <<<EOD
<br><hr><br>
Aangevraagd kaartje: $aanvraagField <br>
Naam: $naamField <br>
Adres: $adresField <br>
Postcode: $postcodeField <br>
Woonplaats: $woonplaatsField <br>
Telefoonnummer: $telnoField <br>
Email: $emailField <br>
Uitrekendatum: $uitgerekendField <br>
Naam kind: $naamkidsField <br>
Jongen: $jongenField <br>
Meisje: $meisjeField <br>
Onbekend: $onbekendField <br>
Datum trouwen/adoptie/geboorte: $trouwdatumField <br>
Tekst: $tekstField <br>
Naam gevonden: $gevondenField <br>
EOD;
 
Gerhard l

gerhard l

24/06/2011 22:14:24
Quote Anchor link
Je reageert op een topic van een jaar geleden, maak even een nieuw topic aan aub
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.