if time is greater then 12

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas de vries

thomas de vries

06/08/2013 10:23:59
Quote Anchor link
Goedemorgen phphulpers,

Ik heb het volgende script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$date
= "6-8-2013 10:08:53"

if(strotime('now') - $date/60/60 > 12)
{

echo 'OK';
}

else
{
echo 'False'
}
?>


Nu zit ik dus met het volgende volgens de $date moet dit dus lager zijn dan 12 echter blijft deze aangeven dat het dus hoger is dan 12. Maak ik nu een fout met deze berekening of is er iets anders.

Met vriendelijke groet,
Thomas de Vries
Gewijzigd op 06/08/2013 10:26:27 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:38:23
 
Kris Peeters

Kris Peeters

06/08/2013 11:53:58
Quote Anchor link
Time groter dan 12?

Time wordt uitgedrukt in seconden. Het gaat om het aantal seconden die verlopen zijn sinds 1970-01-01 (Greenwich time).

Wat probeer je precies te doen?
 
Erwin H

Erwin H

06/08/2013 12:02:06
Quote Anchor link
Daarnaast, $date is een string, dus dat delen door 60 levert ook niet echt iets zinvols op.
 
Thomas de vries

thomas de vries

06/08/2013 12:35:34
Quote Anchor link
Nee dat klopt maar heb het al gevonden.

Als ik dit doe if(strotime('now') - strtotime($date)/60/60 > 12)

Dan werkt het goed.

Dus dit kan gesloten worden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.