Iframe linken dmv php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thijs

Thijs

22/02/2006 13:43:00
Quote Anchor link
Hallo.
Ik heb een iframe in me site en nu wil ik dat als ik bv:
index.php?page=home in dat iframe komt.. dus dat pagina home.php in het iframe komt..

Kan iemand me helpen?

gr. thijs
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:12:02
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/02/2006 13:50:00
Quote Anchor link
Moet het persé in een iframe? Persoonlijk zou ik het liever in een divje met een overflow: auto; zetten want daar bereik je hetzelfde mee. Echter zorgt dit wel voor een betere indexeerbaarheid van bijv. zoekmachines als google.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/02/2006 14:37:00
Quote Anchor link
Heb je hier een voorbeeld van zoals jij dit dan zou programmeren?

Nu heb ik dit:

<img src="images-beardies/offspring/luna01.jpg" width="417" height="432" alt="" border="0">
<h1>PLUSBEAUS promising Luna</h1>
<ilayer name="scroll1" width="500" height="200" clip="0,0,170,150">
<layer name="scroll2" width="500" height="200" bgColor="#000000">
<div id="scroll3" style="width:500px;height:200px;background-color:#F9DCAF;overflow:scroll">
<br>PLUSBEAUS promising Luna (bruin/wit)
<br><small>(Gwiazda Polarna Apolonia(Coco) X Firstprizebears Alcatraz(Lars)</small>
<br>Eigenaar: Familie Grillo uit Huissen
<br>
<br>Luna is een dondersteen die zeker voor de nodige spannende momente gaat zorgen.
<br>Zij is de dochter van Coco en Lars geboren uit hun laatste nestje.
<br>Haar karakter is zeer ondernemend en speels maar ook Luna weet precies wat ze wil.
<br>De wereld ontdekken is o.a. haar goal en intentie.
<br>
</div>
</layer>
</ilayer>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2006 14:41:00
Quote Anchor link
iframes gebruik je liever niet, maar goed...

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//
    if (isset ($_GET['page'])) {
        $page = $_GET['page'];
        // hier nog securitycheck om te zien
        //of $page wel een toegestane pagina is

    }
    else {
        $page = 'default.php';
    }

?>

<iframe src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $page; ?>
"></iframe>
</body>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/02/2006 14:44:00
Quote Anchor link
Dank je wel Jan :)
Zo kom ik weer een stapje verder.
 
Thijs

Thijs

22/02/2006 15:22:00
Quote Anchor link
jan bedankt!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.