ik blijf fouten in script houden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John breedveld

john breedveld

19/12/2012 21:55:44
Quote Anchor link
wat ik ook doei ik blijf fouten houden in het script
de fout treed op zodra ik met vis ="<tr> begin
fout is
Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '=' in C:\Users\hooft\Desktop\USBWebserver v8.5\8.5\root\hover.php on line 49


Quote:
<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
</head>
<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
    
    $link
= mysql_connect("localhost", "root", ".")

        or die("Could not connect");

$db = mysql_select_db("administratie", $link)
        or die("Could not select database");
                
        echo '<div id="afspraak">Afspraken met werknemer</div>';
            
    $res = mysql_query("SELECT * FROM werktijden WHERE id='6'");
                echo '<table id="table-6">
                             <tr>
                            <th>Naam</th>
                            <th>Begint op maandag om :</th>
                            <th>Eindigt op maandag om :</th>
                            <th>Begint op dinsdag om:</th>
                            <th>Eindigt op dinsdag om :</th>
                            <th>Begint op woensdag om :</th>
                            <th>Eindigt op woensdag om :</th>
                            <th>Begint op donderdag om :</th>
                            <th>Eindigt op donderdag om :</th>
                            <th>Begint op vrijdag om :</th>
                            <th>Eindigt op vrijdag om :</th>
                            <th>Begint op zaterdag om :</th>
                            <th>Eindigt op zaterdag om :</th>
                            <th>Begint op zondag om :</th>
                            <th>Eindigt op zondag om :</th>
                             </tr>'
;
            
                while ($row = mysql_fetch_assoc($res)){
                    
                       vis ="<tr>
                            <th>'.$row['Naam'].'</th>
                            <th>'.$row['fromma'].'</th>
                            <th>'.$row['endma'].'</th>
                            <th>'.$row['fromdi'].'</th>
                            <th>'.$row['enddi'].'</th>
                            <th>'.$row['fromwo'].'</th>
                            <th>'.$row['endwo'].'</th>
                            <th>'.$row['fromdo'].'</th>
                            <th>'.$row['enddo'].'</th>
                            <th>'.$row['fromvr'].'</th>
                            <th>'.$row['endvr'].'</th>
                            <th>'.$row['fromza'].'</th>
                            <th>'.$row['endza'].'</th>
                            <th>'.$row['fromzo'].'</th>
                            <th>'.$row['endzo']."
</th></tr>";
                            }

                 echo '</table>';
    
?>


<ul>
<li class='hover'>Chips</li>

<li class='hover'>Socks</li>
</ul>
<script>
$("li").hover(
function () {
$(this).append($("<div id='hover'>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $vis; ?>
</div>"));
},
function () {
$(this).find("div:last").remove();
}
);
</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 23:55:35
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

19/12/2012 22:00:43
Quote Anchor link
$ voor vis vergeten?
bovendien waarom eerst dubbele quotes en daarna opeens enkele quotes?
Gewijzigd op 19/12/2012 22:01:26 door Bo Ter Ham
 
John breedveld

john breedveld

19/12/2012 22:03:08
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in C:\Users\hooft\Desktop\USBWebserver v8.5\8.5\root\hover.php on line 50

<th>'.$row['Naam'].'</th>
daar zit nou de fout in

Toevoeging op 19/12/2012 22:04:13:

hu ????
bovendien waarom eerst dubbele quotes en daarna opeens enkele quotes?
bergrijp hem ff niet
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/12/2012 22:18:55
Quote Anchor link
Zie de kleurtjes. Vervang op regel 34 en 49 de dubbele quotes (") naar enkele quotes ('). Probeer je aan te leren om voor PHP altijd enkele quotes te gebruiken (op uitzonderingen na) en voor HTML dubbele quotes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.