Ik geraak er even niet aan uit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Smulders

Bart Smulders

25/05/2006 01:36:00
Quote Anchor link
Waarom retourneerd deze script nu een leeg blad en krijg ik niets van melding zelfs geen fouten te zien. ik snap het niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php session_start();
//bestanden insluiten
include_once('cvconfig.php');
include_once('cvfuncties.php');

//Controleren of de pagina zichzelf heeft aangeroepen
//zo ja, gebruiker inloggen.

if(isset($POST['verzonden'])){
//initialistatie
$login = '' ;
$wachtwoord = '' ;
$fout = '' ;
$is_logged_in = false;

//extra controle op ingevulde velden
if (isset($_POST['login']) && !empty($_POST['login'])){
$login = safe_text($_POST['login']);
}

if (isset($_POST['wachtwoord']) && !empty($_POST['wachtwoord'])){
$login = safe_text($_POST['wachtwoord']);
}


// Als er iets verkeerd ingevuld staat geef melding

if(empty($login) || empty($wachtwoord)){
$fout= " Geen correcte gebruikersnaam en/of wachtwoord ingevuld";
}

else{
//login en wachtwoord zijn ok dan gaan we ze controleren in de database

$db = safe_db_open($host,$gb,$wt,$database);
$query="select * , date_format(datum,'%d-%m-%Y') AS mem FROM $tbl WHERE login='$login' AND wachtwoord='$wachtwoord' AND actief='1' AND act='1'";
$result = safe_query($db,$query);

if (!mysqli_num_rows(result) > 0) {
//geen record gevonden
$fout .= "Foutieve Gebruikersnaam en/of wachtwoord,<br/>";
$fout .= "of uw account is nog niet geactiveerd en geaccepteerd!<br />";
}

else{
//Wel record gevonden
$is_logged_in = true;
  }
}


if ($fout){
echo "$fout";
echo "<a href=\"index.php\">Terug naar de homepage</a>";
exit;
}


if (is_logged_in){
//sessie starten
while($record = mysqli_fetch_array($result)){
$_SESSION['login'] = $record['login'];
$_SESSION['wachtwoord'] = $record['wachtwoord'];
$_SESSION['mem'] = $record['mem'];
$_SESSION['cvid'] = $record['id'];
}

//einde inloggen sessie gevuld doorsturen naar homepage
header("location: index.php");
   }
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:49:34
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2006 02:00:00
Quote Anchor link
Misschien omdat er geen error_reporting(E_ALL); boven staat.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2006 02:06:00
Quote Anchor link
Kan je van dit
if (!mysqli_num_rows(result) > 0) {
niet beter dit maken
if (mysqli_num_rows(result) != 0) {
en anders dit
if (!(mysqli_num_rows(result) > 0)) {

Edit: Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.