Ik krijg rare melding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Remco

Remco

19/10/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Oke nieuwe error..

tijdens het registreren


http://www.habbomovie.com/aanmelden.php

Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
$host
= "localhost";
$username = "---";
$password = "---";
$db_name = "kAuczxFRpG_leden";
$tbl_name = "members";

mysql_connect($host, $username, $password) or die (fout);
mysql_select_db($db_name) or die(mysql_error());  

if(!empty($_POST)) {
$adres = $_POST['adres'];
$ww = $_POST['ww'];
$gb = $_POST['gb'];

$sql_query = "SELECT * FROM members WHERE Gebruikersnaam='".$gb."';";
$results = mysql_query($sql_query);

if(mysql_num_rows($results) > 0) {
$text = '<font color="red"><b> De gebruikersnaam bestaat al<A HREF="aanmelden.php">Ga terug</A></b></font>';
die($text);
}

else {
$sql_query = "INSERT INTO members (adres, password, username) ";
$sql_query .="VALUES ('".$adres."', '".$ww."', '".$gb."');";
$result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
echo '<FONT COLOR="green"><b>Registratie is geslaagd! <A HREF="index.php">Ga terug</A></b></font>';
die($text);
}
}

?>


Je kan gewoon niks invullen ? en tog slaagt registratie (ik denk dat ik dat fout doe :P)
En deze error:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/kAuczxFRpG/domains/habbomovie.com/public_html/checken.php on line 18

Iemand?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 19:23:37
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 20:13:00
Quote Anchor link
if($count==1) {
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/10/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Het lijkt mij dat je op regel 19 ook $count bedoelt in plaats van 'cout'...
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 20:15:00
Quote Anchor link
Als je (onbedoeld) de output van een if-exception krijgt, ga je eerst kijken naar het statement van de if, of daar niet wat mis is.
 
Remco

Remco

19/10/2008 20:18:00
Quote Anchor link
Ik heb het veranderd.. en het blijft nog steeds hetzelfde met die error..

de link: http://www.habbomovie.com/mainlogin.php

Gebruikersnaam: test
Wachtwoord : test

maar hij geeft nog steeds foutmelding..
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Je moet toch mysql_num_rows($sql) doen en niet $result?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/10/2008 20:22:00
Quote Anchor link
@Tommy: nee, je moet wel degelijk het resultaat van de mysql_query gebruiken.

@Remco: en waar controleer jij of je query wel gelukt is? Precies, nergens. En dat is waar het nu waarschijnlijk fout gaat in je script. Kortom, eerst even degelijk foutafhandeling toepassen en altijd controleren of je queries wel gelukt zijn...
 
Remco

Remco

19/10/2008 20:25:00
Quote Anchor link
;o en hoe ga ik dat doen ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 20:25:00
Quote Anchor link
Probeer eerst een te kijken of je wel data terug krijg en zo ja, wat voor (met var_dump($result);)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/10/2008 20:27:00
Quote Anchor link
Remco schreef op 19.10.2008 20:25:
;o en hoe ga ik dat doen ?
SQL Beginnershandleiding

In deze handleiding kun je onder andere vinden hoe je foutafhandeling bij SQL queries toe kunt passen...
 
Remco

Remco

19/10/2008 20:27:00
Quote Anchor link
Ik zal even het hele bestandje posten.. ik snap er nu niks meer van
Kan iemand me helpen... :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 
Remco

Remco

19/10/2008 20:39:00
Quote Anchor link
Sorry maar ik heb nieuwe error..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 

19/10/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Remco schreef op 19.10.2008 20:12:
ik heb me error opgelost! dankje iedereen van phphulp

Gover, plaatst je orginele bericht terug. Topics worden niet op slot gezet omdat andere mensen er dan misschien nog wat aan hebt. Jij krijgt een rare melding, dus als andere mensen ook die melding krijgen, kunnen ze zoekken.
Nu ben jij zo kut geweest om dit topic dus te vernielen, zodat mensen d'r geen hulp meer van kunnen hebben.

Plaats je orginele bericht terug!

P.S. Je moet ook niet bumpen (dus twee keer een bericht na elkaar schrijven), dit mag pas na 24 uur. Als je iets wilt toevoegen dan gebruik je dat edit knopje (en ik weet dat je daarmee overweg kan, want je hebt je eerste bericht in dit topic ook vernield).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.