Ik weet geen omschrijving

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Donny

Donny

21/04/2009 20:42:00
Quote Anchor link
beste mensen,

Zoals ik al een poosje geleden had vertelt, had ik gezegt dat ik voor mn werkgever bezig ben met een kaart progamma....

Ik heb nu het volgende:

www.donnyvg1991.bplaced.net

Als je gewoon zomaar wat invuld zie je het resultaat...

Het plaatje is een achtergrond. moet een standaard afbeeldin worden zodat je die kan printen. Dus zoals ie nu is, moet ie zegmaar ook uit de printer komen.

Ik heb al een beetje zitten kijken en zoeken maar het lukt niet... Ook is de vraag, neem het voorbeeld van de checkbox bij een nieuw topic. Die wil ik zegmaar 2 cm naar links hebben... Kan dat ook met PHP???

Zoals ik dit heb in HTML wil ik dit in PHP. ook met de variabelen ( Dacht dat het zo hete: $sSoort = $_POST['soort']; )


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
<title>Untitled Page</title>
<meta name="generator" content="WYSIWYG Web Builder - http://www.wysiwygwebbuilder.com";>
</head>


<body>


<div id="wb_Image1" style="overflow:hidden;position:absolute;left:0px;top:0px;z-index:0" align="left">
<img src="images/logo1.GIF" id="Image1" alt="" align="top" border="0" style="width:279px;height:245px;"></div>

<div id="wb_Text1" style="position:absolute;left:0px;top:85px;width:183px;height:19px;z-index:1" align="left">
<font style="font-size:16px" color="#FFFFFF" face="Arial"><b>Naam van de Wijnsoort</b></font></div>

<div id="wb_Text2" style="position:absolute;left:190px;top:183px;width:83px;height:42px;z-index:2" align="left">
<font style="font-size:37px" color="#FFFFFF" face="Arial">Prijs</font></div>

<div id="wb_Text3" style="position:absolute;left:0px;top:120px;width:156px;height:14px;z-index:3" align="left">
<font style="font-size:11px" color="#FFFFFF" face="Arial">Omschrijving nummer 1</font></div>

<div id="wb_Text4" style="position:absolute;left:0px;top:138px;width:150px;height:14px;z-index:4" align="left">
<font style="font-size:11px" color="#FFFFFF" face="Arial">Omschrijving nummer 2</font></div>

<div id="wb_Text6" style="position:absolute;left:0px;top:154px;width:150px;height:14px;z-index:5" align="left">
<font style="font-size:11px" color="#FFFFFF" face="Arial">Omschrijving nummer 3</font></div>

<div id="wb_Text7" style="position:absolute;left:0px;top:171px;width:150px;height:14px;z-index:6" align="left">
<font style="font-size:11px" color="#FFFFFF" face="Arial">Omschrijving nummer 4</font></div>


</body>
</html>





Die wil ik zegmaar naar boven schuifen of naar beneden of links naar rechts. Welke code is daarvoor?


Groeten Donny
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:45:16
 
Vincent

vincent

21/04/2009 20:47:00
Quote Anchor link
maak er een pdf van dan kunnen ze het zo iut printen opdeze site staat wel hoe dat moet
 
Adriaan

Adriaan

21/04/2009 21:38:00
Quote Anchor link
kies voortaan even een dekkende titel
 
Donny

Donny

21/04/2009 21:40:00
Quote Anchor link
Het gaat erom dat je het gewoon iets naar boven kan schuiven... De teksten naar links en rechts
 
Roel -

Roel -

21/04/2009 21:43:00
Quote Anchor link
Ik heb je verhaal niet gelezen, naar ik zie wel dat je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$sBeschrijving4
= $_POST['beschrijving4'];

/*
Waarschijnlijk heb je in je menu dit staan:

echo $sBeschrijving4;
*/

?>


Je hoeft geen variabel te maken voor een post, je kunt ook de POST echoën.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// De POST echoëb
echo $_POST['beschrijving4'];
?>
 
Michel W

Michel W

21/04/2009 21:50:00
Quote Anchor link
vul dit eens in:
Wijnnaam</h4><img src=http://blogs.zdnet.com/security/images/hacked_message.jpg>

^^ altijd leuk :)
 
Donny

Donny

21/04/2009 22:05:00
Quote Anchor link
Nee dat laatste regeltje maakt niet uit dat weet ik... Het gaat erom wat ik vraag niet wat is mis... Het punt is en blijft... De letters... Ik wil ze naar links rechts beneden of boven kunnen verplaatsen meer niet minder ook niet


heb het ge edit,,,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.