Ik zoek een all-in-one editor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

CB2thephp

CB2thephp

19/01/2006 11:34:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik zou graag een all-in-one editor willen hebben die php, html, css checkt. Daarmee kom ik al een stuk verder mee.

Alvast hartelijke bedankt,

Christian Bolster
Gewijzigd op 19/01/2006 11:34:00 door CB2thephp
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:17:20
 
Erik Rijk

Erik Rijk

19/01/2006 11:42:00
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf EditPlus.

code highlighting heeft ie dat is iig handig.
en php geeft je altijd heel netjes de error als er een fout zit in de code.
 

19/01/2006 11:43:00
Quote Anchor link
Ik gebruik Crimson Editor, vind ik zeer fijn progje en is ook nog eens gratis. Ga maar eens naar http://www.download.com/ en tik 'crimson editor' in :)
 
Martijn B

Martijn B

19/01/2006 12:04:00
Quote Anchor link
Ik gebruik sinds een paar weken Notepad++.

Site: http://notepad-plus.sourceforge.net/nl/site.htm
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/01/2006 12:07:00
Quote Anchor link
Ik vind Dreamweaver altijd heel prettig werken.
 
- -

- -

21/01/2006 17:06:00
Quote Anchor link
Ik gebruik Stones Webwriter, weet niet waar ik het toen vandaan heb gehaald, dat is al lang geleden. Het is gratis en het werkt lekker.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

21/01/2006 18:09:00
Quote Anchor link
Om het lijstje compleet te maken is er ook nog PHP-designer 2006

Gratis en alles in 1.

Internet: http://www.mpsoftware.dk
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

21/01/2006 18:13:00
Quote Anchor link
lissy:
Om het lijstje compleet te maken is er ook nog PHP-designer 2006

Gratis en alles in 1.

Internet: http://www.mpsoftware.dk

jij hebt gevoel van programma's :P
Ik werk het leifst met phpdes 2006, heel veel functies, zelfs een ingebouwde ftp!
Je kan je php-manual erin integreren, zodat je met je cursor op een functie staat, en je drukt F1, je naar die pagina van de functie gaat =)
 
Eric Cartman

Eric Cartman

21/01/2006 19:00:00
Quote Anchor link
EditPad Pro! Werk hier al een paar jaar mee, en ik ben er heel tevreden over... Hij geeft allerlei bestanden ge-highlight weer, van (x)html tot ini-files...
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

21/01/2006 19:09:00
Quote Anchor link
PurpleMadness:
lissy:
Om het lijstje compleet te maken is er ook nog PHP-designer 2006

Gratis en alles in 1.

Internet: http://www.mpsoftware.dk

jij hebt gevoel van programma's :P
Ik werk het leifst met phpdes 2006, heel veel functies, zelfs een ingebouwde ftp!
Je kan je php-manual erin integreren, zodat je met je cursor op een functie staat, en je drukt F1, je naar die pagina van de functie gaat =)


Two souls one mind....
 
Raymond ---

Raymond ---

21/01/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Ik gebruk Ultra Edit maar ik weet niet op het free- of shareware is. Je moet anders maar even googlen.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/01/2006 19:31:00
Quote Anchor link
Om het nog moeilijker voor hem een keuze te maken nog maar een:

Programmer's Notepad

Lekker simpel, wel heel erg veel talen die hij kan highlighten.
 
Zim Zim

Zim Zim

21/01/2006 19:39:00
Quote Anchor link
Ik gebruik crimson editor en sinds kort ook PHP designer 2006
 
Steff   an

Steff an

21/01/2006 20:07:00
Quote Anchor link
Ik werk het liefst met Weaverslave. Waarom? Omdat de enige editor is die verschillende talen van elkaar scheid. Ben je in php aan het programmeren, dan is de html etc. minder zichtbaar. Ben je in html bezig, dat is de php etc. niet gehighlight.
Dit vind ik pretig werken.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/01/2006 20:11:00
Quote Anchor link
Die ken ik niet, maar die feature vind ik wel erg handig :D
Eens kijken...
 
CB2thephp

CB2thephp

21/01/2006 20:58:00
Quote Anchor link
Ik zou graag alles willen uitproberen maar momenteel door (***) kpn. Hebben we inbelverbinding. Dus het zal even duren voordat ik alles kan downloaden.

Toch allemaal alvast bedankt en als er meer is hoor ik het graag

Groeten,

Christian Bolster
 
Raymond ---

Raymond ---

22/01/2006 16:06:00
Quote Anchor link
@ steffan Het is niet de enige, Ultra Edit doet het ook.
 

22/01/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Erik:
Ik gebruik zelf EditPlus.

code highlighting heeft ie dat is iig handig.
en php geeft je altijd heel netjes de error als er een fout zit in de code.
Ik heb ook EditPlus en net zoals ze mij niet meer van Firefox wegkrijgen, krijgen ze me ook niet weg van EditPlus.

Op de site van editplus kan je eventueel nog syntax bestanden downloaden voor andere talen.
 
Dennis van der Meer

Dennis van der Meer

22/01/2006 16:29:00
Quote Anchor link
Voor al die editors moet je wel betalen:(
Crimson is nopg gratis.
 

22/01/2006 16:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Voor al die editors moet je wel betalen:(
Hoeft niet :-)
 
Martijn B

Martijn B

22/01/2006 16:36:00
Quote Anchor link
Dennis:
Voor al die editors moet je wel betalen:(
Crimson is nopg gratis.


De editor die ik gebruik is ook gratis.
Gewijzigd op 22/01/2006 16:37:00 door Martijn B
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.