ik zoek hulp met dit script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Robert r

robert r

03/08/2012 20:14:07
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een bezoekers teller script hier is ie :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP

$hitslog
= "hits.txt";        

$hits = file($hitslog);
$hits = $hits[0] + 1;


$fp = fopen($hitslog, "w");
fwrite($fp, $hits);

echo'<FONT COLOR="#FF7700" >Er zijn </FONT>'.$hits.' <FONT COLOR="#FF7700" >mensen op deze site geweest.</FONT>';

?>






En een leeg bestand waar de bezoekers aantal in komt te staan (hits,txt)

Ik zou graag willen dat in de teller.php ook het bezoekers aantal (bijvoorbeeld 10) oranje (#FF7700) wordt. Kan iemand mij helpen ? Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:05:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2012 20:30:06
Quote Anchor link
Kijk eens logisch.. lijkt me niet zo heel lastig.. ;-)
Gewijzigd op 03/08/2012 20:30:54 door - Ariën -
 
Robert r

robert r

03/08/2012 20:30:47
Quote Anchor link
Ik heb al
Gewijzigd op 03/08/2012 20:31:26 door robert r
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2012 20:31:11
Quote Anchor link
deel de oplossing ook even...
 
Robert r

robert r

03/08/2012 20:32:17
Quote Anchor link
Ik wou het oranje maken zodat het in de achtergrond kleur niet te zien is dat er een teller is, maar ik heb nou gewoon de tekst weggehaald zo :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP

$hitslog
= "hits.txt";        

$hits = file($hitslog);
$hits = $hits[0] + 1;


$fp = fopen($hitslog, "w");
fwrite($fp, $hits);

echo''.$its.'';

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2012 20:33:37
Quote Anchor link
Waarom lege string's aan een variabele koppelen?
 
Robert r

robert r

03/08/2012 20:34:39
Quote Anchor link
- Aar - op 03/08/2012 20:33:37:
Waarom lege string's aan een variabele koppelen?


Hoe moet het anders dan ?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 20:37:33
Quote Anchor link
Gewoon zonder de strings...
 
Robert r

robert r

03/08/2012 20:38:42
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 03/08/2012 20:37:33:
Gewoon zonder de strings...


doe eens voor ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2012 20:38:47
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 03/08/2012 20:37:33:
Gewoon zonder de strings...

..want je stopt toch ook geen lege melkpakken terug in de koelkast?
 
Jurgen B

Jurgen B

03/08/2012 20:40:52
Quote Anchor link
Dus met andere woorden (als ik het goed begrijp), wil je wel bijhouden hoeveel bezoekers er zijn, maar dat niet op de site laten zien. Waarom echo je überhaupt iets dan...
 
Robert r

robert r

03/08/2012 20:40:59
Quote Anchor link
Wacht, nu ik hem upload werkt het script niet weet iemand dan hoe ik die letter oranje maak ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2012 20:47:28
Quote Anchor link
<span style="color:#FF8000">oranje boven</span>

basis HTML + CSS...
 
Robert r

robert r

03/08/2012 20:49:13
Quote Anchor link
Waar precies in het script moet ik het neerzetten om dat getal oranje te krijgen ?
 
Jurgen B

Jurgen B

03/08/2012 20:51:25
Quote Anchor link
Robert zegikniet op 03/08/2012 20:32:17:
Ik wou het oranje maken zodat het in de achtergrond kleur niet te zien is dat er een teller is...


Wat je vraagt is dus dat er een teller op je website komt die niet zichtbaar is, correct? Haal dan gewoon de regel 'echo $hits' weg...
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 20:53:13
Quote Anchor link
Robert zegikniet op 03/08/2012 20:38:42:
Obelix en Idefix op 03/08/2012 20:37:33:
Gewoon zonder de strings...

doe eens voor ?


Pffffffffffffffffffffff. Basis php.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
echo $its; ?>
 
Robert r

robert r

03/08/2012 20:59:08
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 03/08/2012 20:53:13:
Robert zegikniet op 03/08/2012 20:38:42:
Obelix en Idefix op 03/08/2012 20:37:33:
Gewoon zonder de strings...

doe eens voor ?


Pffffffffffffffffffffff. Basis php.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
echo $its; ?>


je brengt me nu in de war, doe het eens met dat ding daarboven zodat ik het direct kan kopiëren
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 21:07:19
Quote Anchor link
Robert zegikniet op 03/08/2012 20:59:08:
je brengt me nu in de war, doe het eens met dat ding daarboven zodat ik het direct kan kopiëren

Sorry!?!?? Kun je dit niet direct kopiëren dan?!??
 
Robert r

robert r

03/08/2012 21:09:29
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 03/08/2012 21:07:19:
Robert zegikniet op 03/08/2012 20:59:08:
je brengt me nu in de war, doe het eens met dat ding daarboven zodat ik het direct kan kopiëren

Sorry!?!?? Kun je dit niet direct kopiëren dan?!??


Ja dat wel, maar even in script toepassen en dan goed plaatsen ? ;S
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 21:14:32
Quote Anchor link
Met alle respect, maar als dit niet lukt, is het misschien verstandig(er) om eerst wat basiskennis op te doen. En plaats anders een vacature.......

Daarnaast: wil je je topic(s) een wat duidelijkere omschrijving meegeven. Help/Hulp hebben de meeste nodig als ze een topic starten ;-)
Gewijzigd op 03/08/2012 21:15:04 door Obelix Idefix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2012 21:15:40
Quote Anchor link
En je probeert niet zelf eens wat? Een cursus php zou ook niet overbodig zijn...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.