Image coordinates

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »
Koen

koen

21/12/2005 21:10:00
Quote Anchor link
Ik zal mijn probleem zo goed mogelijk proberen uit te leggen...
ik moet de coordinaten hebben van de plek op het plaatje waarop de mensen hebben geklikt.
voorbeeld: http://www.plus2net.com/php_tutorial/php_image_coordinates.php
en op de een of andere manier schijnt dit bij mij niet te werken:
http://217.123.160.86/milliondollar-homepage/php/test.php
mijn broncode: http://217.123.160.86/milliondollar-homepage/php/test.phps
hoe kan ik deze variabelen opvragen via php?
alvast bedankt!

PS: zou ik hier ook een map aan kunnen koppelen?
Gewijzigd op 21/12/2005 21:11:00 door Koen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:27:29
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 21:21:00
Quote Anchor link
Die variabelen kun je niet opvragen via PHP want PHP kent bij mijn weten geen muisdetectie. Het zal via JavaScript moeten.

Als je je image in een form zet, en je maakt er een input type image van, dan geeft hij de coordinaten mee bij het verzenden van een form.
 
Koen

koen

21/12/2005 21:26:00
Quote Anchor link
dus http://www.plus2net.com/php_tutorial/php_image_coordinates.php vraagt ze ook op met javascript?
en kan ik er ook een map aan koppelen?
nog bedankt voor je reactie trouwens!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 21:28:00
Quote Anchor link
Ik heb even een voorbeeld voor je gemaakt
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 21:30:00
Quote Anchor link
koen:
dus http://www.plus2net.com/php_tutorial/php_image_coordinates.php vraagt ze ook op met javascript?
en kan ik er ook een map aan koppelen?
nog bedankt voor je reactie trouwens!


Nou, het kan toch zonder JavaScript. Bij deze code maak ik gebruik van een eigenaardigheidje van een input met het type image. Klik maar even op die link uit mijn vorige post en kijk maar eens in de broncode, dan snap je het wel
 
Koen

koen

21/12/2005 21:34:00
Quote Anchor link
allereerst bedankt voor de moeite !
misschien reageer ik te snel maar bij mij werkt het bestandje niet hoor, en uit de broncode maak ik niet op dat er iets verassends gebeurd.
licht het even toe a.u.b.
alvast bedankt!
 
Koen

koen

21/12/2005 21:36:00
Quote Anchor link
ik zie trouwens wel nu hoe je ze via javascript moet ophalen...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 21:37:00
Quote Anchor link
koen:
allereerst bedankt voor de moeite !
misschien reageer ik te snel maar bij mij werkt het bestandje niet hoor, en uit de broncode maak ik niet op dat er iets verassends gebeurd.
licht het even toe a.u.b.
alvast bedankt!


Kijk eens naar de adresbalk nadat je op het plaatje hebt geklikt? Daar worden keurig waarden getoond als image.x en image.y

Die kun je daarna ophalen via $_GET['image.x'] en $_GET['image.y']
 
Koen

koen

21/12/2005 21:43:00
Quote Anchor link
zoiets staat ook op: http://www.plus2net.com/php_tutorial/php_image_coordinates.php

wil je nogmaals naar mijn voorbeeld kijken: http://217.123.160.86/milliondollar-homepage/php/test.php
broncode: http://217.123.160.86/milliondollar-homepage/php/test.phps

het schijnt bij mij niet te werken :(
(bij jouw werkt het trouwens ook niet, op mijn pc dan) het staat dus wel in de adresbalk maar niet op de site.
Gewijzigd op 21/12/2005 21:45:00 door koen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 21:48:00
Quote Anchor link
Jij doet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Test: X = " . $_GET['foo.x'] . ", Y = " . $_GET['foo.y'];
?>


en het moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Test: X = " . $_GET['image.x'] . ", Y = " . $_GET['image.y'];
?>
 
Koen

koen

21/12/2005 21:51:00
Quote Anchor link
ik had "foo" omdat ik de naam van de input type=image had veranderd in foo

nu heb ik het in image veranderd maar het wil niet helpen...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 21:56:00
Quote Anchor link
Ik heb mijn voorbeeld iets aangepast, misschien wordt het dan duidelijker voor je.
 
Koen

koen

21/12/2005 22:13:00
Quote Anchor link
misschien dat je me de php broncode kunt geven van je voorbeeld dan weet ik hoe jij het doet en kan ik kijken wat ik fout doe...

(mijn site: http://www.miljoen-euro.nl/test.php
broncode: http://www.miljoen-euro.nl/test.phps)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 22:16:00
Quote Anchor link
Dit is de broncode van mijn pagina:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET') {
        print_r ($_GET);
    }

?>

<form action="htmltest.php" method="get">
<input id="image" name="image" type="image" src="images/alex3.jpg">
<input id="test" name="test" type="text">
<input id="submit" name="submit" type="submit" value="submit" tabindex="-1">
<input readonly="readonly" type="text"><input readonly="true" type="text"><input disabled type="text">
</form>
</body>
</html>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 22:19:00
Quote Anchor link
In jouw broncode:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$x
= $_GET['image.x'];
$y = $_GET['image.y'];
$arr = array($x, $y);
$array = array( image_x=>$x , image_y=>$y );
print_r($array);
?>


zou je het zo kunnen doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$x
= $_GET['image.x'];
$y = $_GET['image.y'];
$arr = array($x, $y);
print_r($arr);
?>
 
Koen

koen

21/12/2005 22:21:00
Quote Anchor link
ok ik ben eruit :P
ik deed: $_GET['image.x']
maar goed is: $_GET['image_x']

(underscore ipv punt)

bedankt voor je hulp en voorbeelden!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/12/2005 22:23:00
Quote Anchor link
Het zijn de kleine dingen die het doen ;-)
 
Koen

koen

21/12/2005 22:26:00
Quote Anchor link
inderdaad :-) altijd problemen mee :P
' of " bijvoorbeeld (of . / - natuurlijk ;-) )
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.