image upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Crude Oil

Crude Oil

18/09/2010 15:58:41
Quote Anchor link
Hallo allemaal.
Ik heb al eerder zo'n vraag gesteld, maar ik ben er nog neit uitgekomen.

Ik ben bezig met een image uplaod script. Nu wil ik dat afbeeldingen groter dan een bepaald formaat automatisch verkleind worden (Dus de grote versie moet NIET worden opgeslagen). Ik kom veel scripts tegen waar ze wel worden verkleind, maar beide versies worden opgeslagen.

Is wat ik wil mogelijk met een niet al te lange code, zoja hoe? (welke functies moet ik dan gebruiken enzo, ik hoef geen compleet script hoor :P)

Oliekoning.
Gewijzigd op 18/09/2010 15:59:16 door Crude Oil
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 20:30:24
 
Niek s

niek s

18/09/2010 16:11:39
Quote Anchor link
unlink
En dan een standaard script pakken.
 
Crude Oil

Crude Oil

18/09/2010 16:12:52
Quote Anchor link
ok. Je moet dus eerst het bestand aanmaken en later weer weg doen met unlink?
Gewijzigd op 18/09/2010 16:13:08 door Crude Oil
 

18/09/2010 16:18:00
Quote Anchor link
Als het goed is wordt het ge-uploade bestand, als het niet verplaatst is, gewoon verwijderd...
 
Crude Oil

Crude Oil

18/09/2010 16:19:25
Quote Anchor link
@Karl Karl
Hoe bedoel je dat?
 

18/09/2010 16:29:26
Quote Anchor link
Als een bestand wordt ge-upload, en je doet er verder niks mee, dan wordt het als het goed is verwijderd nadat de verbinding verbroken is.
 
Crude Oil

Crude Oil

18/09/2010 17:23:02
Quote Anchor link
@Karl
Met wat voor uplaod functie bedoel je dan? Ik gebruik move_uploaded_file(), moet ik die dan niet gebruiken?
 

18/09/2010 17:40:54
Quote Anchor link
Idd, die moet je dan niet meer gebruiken, en gewoon alleen die verklein functie gebruiken.
 
Crude Oil

Crude Oil

18/09/2010 18:25:38
Quote Anchor link
ah ok, dank voor je antwoord. Ik zal eens kijken naar de functies die ik moet gebruiken.
Gewijzigd op 18/09/2010 18:26:02 door Crude Oil
 

18/09/2010 18:40:34
Quote Anchor link
Gewoon het bestand niet verplaatsen. Het is weliswaar een temp bestand, maar dat boeit niet, het is gewoon het bestand.
 
Crude Oil

Crude Oil

18/09/2010 19:16:20
Quote Anchor link
nog 1 vraag: waar staat het bestand als je het niet verplaatst?
 
Pim -

Pim -

18/09/2010 19:19:01
Quote Anchor link
De bestandsnaam: $_FILES["POST_NAME"]["tmp_name"]
 
Cars Meulman

Cars Meulman

18/09/2010 19:28:56
Quote Anchor link
in de temp map. maar zoals dit zegt is het temporary...
 

18/09/2010 19:56:29
Quote Anchor link
Cars Meulman op 18/09/2010 19:28:56:
in de temp map. maar zoals dit zegt is het temporary...


Misschien moet je de boel maar eens effe lezen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.