Imagejpg

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »
Jannickv

jannickv

13/08/2009 11:46:00
Quote Anchor link
hallo iedereen...

ik zit met een probleem met het maken van thumbnails....
Bij sommige foto's doet hij alles perfect en bij andere geeft hij gewoon niks weer... iemand een idee hoe dat komt?

hier het scriptje wat aangeroepen wordt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
$bestand
= $_GET['bestand'];
$new_width = 150; //
$new_height = 150; //
global $convert;
global $ImageTool;
$imgsize = GetImageSize($bestand);
$width = $imgsize[0];
$height = $imgsize[1];
if ($width > $height) { // If the width is greater than the height it's a horizontal picture
      $xoord = ceil(($width - $height) / 2 );
       $width = $height;      // Then we read a square frame that equals the width
}
else {
       $yoord = ceil(($height - $width) / 2);
       $height = $width;
}

$new_im = ImageCreatetruecolor($new_width,$new_height);
$im = ImageCreateFromJPEG($bestand);
imagecopyresampled($new_im,$im,0,0,$xoord,$yoord,$new_width,
$new_height,$width,$height);
header("Content-type: image/jpeg");
imagejpeg($new_im,'',100);
?>


thanx
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jannickv
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 03:19:34
 

13/08/2009 19:18:00
Quote Anchor link
Kun je iets noukeuriger zijn? Bij wlke foto's werkt het wel, en bij welke niet? Als ik je code zie, denk ik dat het aan dit stuk ligt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$im = ImageCreateFromJPEG($bestand);

Is het bestand wel een jpg? niet een png of een gif? Je zou een stuk code moeten schrijven om te controleren met wat voor soort bestand je te maken hebt, ongeveer zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$type=imgsize[2];
if($type==="IMAGETYPE_GIF") $im=imagecreatefromgif($bestand);
elseif($type==="IMAGETYPE_JPEG") $im=imagecreatefromjpeg($bestand);
elseif($type==="IMAGETYPE_PNG") $im=imagecreatefrompng($bestand);
else die("Geen afbeelding!");


Als het daar niet aan ligt zou ik het niet weten... Hopelijk werkt het zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Yorick17

yorick17

13/08/2009 19:32:00
Quote Anchor link
de extensie moet hetzelfde zijn als het type, dus extensie veranderen heeft geen zin. als dit het probleem zou zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 

13/08/2009 19:43:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 13.08.2009 19:32:
de extensie moet hetzelfde zijn als het type, dus extensie veranderen heeft geen zin. als dit het probleem zou zijn


Je veranderd ook niet de extensie, maar png/jpeg, gif en bmp worden anders opgeslagen. Omdat php het bestand omzet naar een variable om mee te werken (zal waarschijnlijk een array zijn met pixels, en pixelkleuren) moet elke file dus anders ingelezen worden. Ik heb png en jpeg bij elkaar staan omdat deze op ongeveer dezelfde manier ingelezen kunnen worden, maar gif is een heel ander verhaal. Verander de extensie van een .jpeg maar eens naar .png, als het goed is zou je de afbeelding nogsteeds moeten kunnen lezen, maar als je hem veranderd naar .gif dan leest hij hem niet meer (bij mijn windows 7 RTM tenminste). Daarom doe je het, en niet om te controleren of de extensie wel goed is.
 
Jannickv

jannickv

13/08/2009 22:20:00
Quote Anchor link
er zijn 2 foto's: op dezelfde manier aangeroepen..

deze toont hij niet:
http://www.jep-nv.be/new2/images/jepnvodowgjcaod.jpg

en deze toont wel:
http://www.jep-nv.be/new2/images/Treasures%20of%20the%20sea300.jpg

grtz
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2009 22:25:00
Quote Anchor link
Ik zie op beide linken een foto. Echter is de een een beetje (erg) groot.
 
Jannickv

jannickv

13/08/2009 22:39:00
Quote Anchor link
weet er iemand of er een max grote op 1 van die functies zit dan? want dan zet ik een max height en width op de upload
 
Martijn

Martijn

13/08/2009 22:50:00
Quote Anchor link
He hierbij een volledig script om je te matsen:

functions.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
<?php
function CreateImage($foto, $thumb, $logo, $maxfoto_b, $maxfoto_h, $maxthumb_b, $maxthumb_h) {

    // ---- Resizen afbeedling ----
    if(file_exists($foto)) {
        ResizeImage($foto, $maxfoto_b, $maxfoto_h);
    }


    // ---- Watermerk op afbeelding ----
    if(file_exists($logo)) {
        WatermarkOnImage($foto, $logo);
    }


    // ---- Thumbnail maken ----
    if(!real_empty($thumb)) {
        CreateThumbnail($foto, $thumb, $maxthumb_b, $maxthumb_h);
    }


    // ---- Watermerk op thumbnail ----
    if(file_exists($logo)) {
        WatermarkOnImage($thumb, $logo);
    }

}

function
ResizeImage($foto, $maxfoto_b, $maxfoto_h) {

    // Krijg informatie over afbeelding
    $afbeeldinginfo = getimagesize($foto);
    $orgfoto_b = $afbeeldinginfo[0];
    $orgfoto_h = $afbeeldinginfo[1];

    // ---- Resizen van afbeelding -----

    if($orgfoto_b > $maxfoto_b || $orgfoto_h > $maxfoto_h) {
        // bepaal de factoren
        if($orgfoto_b / $orgfoto_h > $maxfoto_b / $maxfoto_h) {
            // org_b > maxfoto_b is de breedte bepalend
            $newfoto_b = $maxfoto_b;

            // hoogte berekenen
            $factor = $orgfoto_b / $maxfoto_b;
            $newfoto_h = round($orgfoto_h / $factor);

        }
else {
            // orgfoto_h > maxfoto_h is de hoogte bepalend
            $newfoto_h = $maxfoto_h;

            // breedte berekenen
            $factor = $orgfoto_h / $maxfoto_h;
            $newfoto_b = round($orgfoto_b / $factor);
        }

    }
else {
        // het past
        $newfoto_b = $orgfoto_b;
        $newfoto_h = $orgfoto_h;
    }


    // open  original afbeelding
    $old_foto = imagecreatefromjpeg($foto);

    // maak een tijdelijke afbeelding met nieuwe b en h
    $new_foto = imagecreatetruecolor($newfoto_b, $newfoto_h);

    // maak een nieuwe afbeedling
    imagecopyresampled($new_foto, $old_foto, 0, 0, 0, 0, $newfoto_b, $newfoto_h, $orgfoto_b, $orgfoto_h);

    // opslaan
    imagejpeg($new_foto, $foto);

    // opschonen geheugen
    imagedestroy($old_foto);
    imagedestroy($new_foto);

}

function
WatermarkOnImage($foto, $logo) {

    // Krijg informatie over afbeelding
    $afbeeldinginfo = getimagesize($foto);
    $orgfoto_b = $afbeeldinginfo[0];
    $orgfoto_h = $afbeeldinginfo[1];

    // Krijg informatie over watermerk
    $logoinfo = getimagesize($logo);
    $logo_b = $logoinfo[0];
    $logo_h = $logoinfo[1];

    //watermerk aanpassen aan breedte afbeelding
    if($logo_b > $orgfoto_b) {
        // logo_b > org_b is de breedte bepalend
        $newlogo_b = $orgfoto_b;

        // hoogte berekenen
        $factor = $logo_b / $orgfoto_b;
        $newlogo_h = round($logo_h / $factor);
    }
else {
        // het past
        $newlogo_b = $logo_b;
        $newlogo_h = $logo_h;
    }


    // open afbeelding (watermerk)
    $old_waterlogo = imagecreatefrompng($logo);
    // maak een tijdelijke afbeelding (watermerk) met nieuwe b en h
    $new_waterlogo = imagecreatetruecolor($newlogo_b, $newlogo_h);

    // maak een nieuwe afbeedling (watermerk)
    imagecopyresampled($new_waterlogo, $old_waterlogo, 0, 0, 0, 0, $newlogo_b, $newlogo_h, $logo_b, $logo_h);

    // open originele afbeelding
    $watermerk = imagecreatefromjpeg($foto);

    // positie watermerk
    $waterlogo_x = $orgfoto_b - $newlogo_b;
    $waterlogo_y = $orgfoto_h - $newlogo_h;

    // maak een nieuwe afbeedling met watermerk
    imagecopymerge($watermerk, $new_waterlogo, $waterlogo_x, $waterlogo_y, 0, 0, $newlogo_b, $newlogo_h, 100);

    // opslaan
    imagejpeg($watermerk, $foto);

    // opschonen geheugen
    imagedestroy($watermerk);
    imagedestroy($old_waterlogo);
    imagedestroy($new_waterlogo);

}

function
WatermarkStringOnImage($foto, $copyrightstring) {

    // krijg informatie over afbeelding
    $afbeeldinginfo = getimagesize($foto);
    $orgfoto_b = $afbeeldinginfo[0];
    $orgfoto_h = $afbeeldinginfo[1];

    // open originele afbeelding
    $watermerk = imagecreatefromjpeg($foto);

    // positie watermerk
    $waterlogo_x = 10;
    $waterlogo_y = $orgfoto_h - 10;

    // lettertype en kleure copyright
    $coprightlettertype = 1;
    $copyrightkleur = 0;

    // plaats de copyright op de afbeedling
    imagestring($watermerk, $coprightlettertype, $waterlogo_x, $waterlogo_y, $copyrightstring, $copyrightkleur);

    // opslaan
    imagejpeg($watermerk, $foto);

    // opschonen geheugen
    imagedestroy($watermerk);

}


function
CreateThumbnail($foto, $thumb, $maxthumb_b, $maxthumb_h) {

    // Krijg informatie over afbeelding
    $afbeeldinginfo = getimagesize($foto);
    $orgfoto_b = $afbeeldinginfo[0];
    $orgfoto_h = $afbeeldinginfo[1];

    // Afbeelding aanpassen (resize)
    if($orgfoto_b > $maxthumb_b || $orgfoto_h > $maxthumb_h) {

        // bepaal de factoren
        if($orgfoto_b / $orgfoto_h > $maxthumb_b / $maxthumb_h) {

            // newfoto_b > maxthumb_b is de breedte bepalend
            $newthumb_b = $maxthumb_b;

            // hoogte berekenen
            $factor = $orgfoto_b / $maxthumb_b;
            $newthumb_h = round($orgfoto_h / $factor);

        }
else {
            // newfoto_h > maxthumb_h is de hoogte bepalend
            $newthumb_h = $maxthumb_h;

            // breedte berekenen
            $factor = $orgfoto_h / $maxthumb_h;
            $newthumb_b = round($orgfoto_b / $factor);
        }

    }
else {
        // het past
        $newthumb_b = $orgfoto_b;
        $newthumb_h = $orgfoto_h;
    }


    // open afbeelding
    $old_thumbnail = imagecreatefromjpeg($foto);

    // maak een tijdelijke afbeelding met nieuwe b en h
    $new_thumbnail = imagecreatetruecolor($newthumb_b, $newthumb_h);

    // maak een nieuwe afbeedling
    imagecopyresampled($new_thumbnail, $old_thumbnail, 0, 0, 0, 0, $newthumb_b, $newthumb_h, $orgfoto_b, $orgfoto_h);

    // opslaan
    imagejpeg($new_thumbnail, $thumb);

    // opschonen geheugen
    imagedestroy($old_thumbnail);
    imagedestroy($new_thumbnail);
}


// is string echt leeg
function real_empty($string, $spaces_allowed = true) {

    // verwijder spaties
    if (!$spaces_allowed) {
        $string = trim($string);    
    }

    
    // is leeg of niet
    if(isset($string) && strlen($string)) {
        return false;
    }
else {
        return true;
    }
}

?>


site.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
nieuw_plaatje = CreateImage("test.jpg", "tumb_test.jpg", "watermerk.png", 600, 400, 100, 75);
?>


Je kunt ook de functies afzonderlijk gebruiken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn
 
Jannickv

jannickv

13/08/2009 23:09:00
Quote Anchor link
ik las ergens dat het kan dat afbeeldingen te groot zijn... maar dat je dit kan aanpassen in je php.ini file...

ik host een server bij combell... weet iemand hoe ik dit oplos?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/08/2009 23:13:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 13.08.2009 22:25:
Ik zie op beide linken een foto. Echter is de een een beetje (erg) groot.

De 'grootste' is slechts 300Kb, maar groot van omvang. Ik moet dus scrollen om alles te kunnen zien.
De uploadsize van een server staat vaak op 2MB.
 
Jannickv

jannickv

13/08/2009 23:26:00
 

14/08/2009 13:14:00
Quote Anchor link
Worden de afbeeldingen eerst naar de harde schijf weggeschreven, of lees je gewoon de temp. in?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.