in edge en safari de texten in header sectie wordt afgewijkt getoond?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Opdrachtbeschrijving Het scrumteam houdt zich bezig met boeiend en zichtbaar werk waarin allerlei kanten van de IT aan bod komen zoals gebruikersinteractie, belastingdienst java ontwikkelstraat, databases en koppelvlakken. Dit team ontwikkelt verschillende applicaties voor Dienstverlening waaronder GID(Generiek Informaten Desktop). Dit is een applicatie die de medewerkers van de Belastingtelefoon gebruiken voor het beantwoorden van vragen. Tevens werkt het team aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe formulieren voor verschillende portalen (Douane, Zakelijke en Burger) en diverse generieke voorzieningen.Performance en security zijn vanzelfsprekend uitermate belangrijke aspecten. In het team wordt bovendien veel aandacht besteed aan kwaliteit, onder andere door middel van

Bekijk vacature »

Johannes davidian

johannes davidian

11/12/2019 17:49:30
Quote Anchor link
wanneer je naar mijn website gaat: http://webdesignleren.com/
met Chrome, Firefox en Opera is alles OK.
maar in micrrosoft edge en safari afwijkt het de texten in de midlle en rechterhoek in het header sectie.
Ik gebruik het CSS-grid. is die CSS-grid veroorzaakt het probleem?
hoe kan ik dit probleem oplossen?
bedankt
johan
 
PHP hulp

PHP hulp

28/02/2020 19:37:57
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2019 18:51:15
Quote Anchor link
Je site is niet echt valid.
Probeer ook je HTML-tags eens goed uit te springen.

Misschien is het ook zinvoller om niet vanuit een theme de site te ontwikkelen, maar vanuit een statische mock-up. En als de site er spic-en-span uitziet, dit in een theme te gieten. Want nu zitten je plug-ins behoorlijk in de weg, en zit je in een Wordpress-achtige blubber van CSS en JavaScript te werken.
 
Johannes davidian

johannes davidian

11/12/2019 20:12:16
Quote Anchor link
dank u wel
johannes
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.