in header variabelen meezenden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

P.v.Denzel

P.v.Denzel

04/06/2004 10:14:00
Quote Anchor link
Het ziet er zo uit ik heb een stuk eruit gehouden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
   $sql2
= "delete from khsid where relid = '$relid' And hsid = '$hsid'";
      $res2 = mysql_query($sql2) or die(mysql_error());
      
   $sql3 = "delete from kcomponent where relid = '$relid' And hsid = '$hsid'";
      $res3 = mysql_query($sql3) or die(mysql_error());

   $sql4 = "delete from kmemo where relid = '$relid' And hsid = '$hsid'";
      $res4 = mysql_query($sql4) or die(mysql_error());
      
      $resall = "$res2, $res3, res4";
      
    if ($resall)
    {

        header('location: hspage.php?relid=$relid');
        exit;
    }

?>

maar ik verstuur de relid niet mee naam de hspage, wat doe ik fout????
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:39:11
 
Eris -

Eris -

04/06/2004 11:40:00
Quote Anchor link
header('location: hspage.php?relid='.$relid.'');

Je quote's dus.
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

04/06/2004 12:00:00
Quote Anchor link
Ok nu is het duidelijk.

Hij werkt, Tanks M8
 
Rick

Rick

04/06/2004 13:06:00
Quote Anchor link
@Jaap: wat hebben die laatste quotes voor nut?
header('location: hspage.php?relid='.$relid); <-- lijkt me makkelijker :)
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

04/06/2004 14:46:00
Quote Anchor link
Rick het maakt mij niet uit, ok het is dan extra tekst maar ik ben blij dat ik hem af heb :P
het ziet er niet uit en heel onoverzichtelijk maar ik heb hem af 10 weken php-stage ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.