In menu laten welke pagina je bekijkt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

03/04/2011 14:53:55
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil dat de tekst op het knopje in de menu vetgedrukt word als je de pagina bekijkt.

Ik heb dit in elkaar geknutseld maar het werkt niet...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$result
= mysql_query("SELECT * FROM menu WHERE menu = '1' ORDER BY id");
(
mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
$url = $row['url'];
$name = $row['name'];
if ($_GET['page'] == $name) { $name1 = "<b>$name</b>"; } else { $name1 = "$name"; }
echo "<li><a href='$website_url/$url'>$name1</a></li>"; }
?>


Iemand een idee?

Groetjes, Jorg
Gewijzigd op 03/04/2011 14:54:20 door Jorg Heesbeen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:45:57
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/04/2011 15:22:57
Quote Anchor link
Er gaat hier weer vanalles fout:
1. or die
2. manier van quoten
3. aanmaken overbodige variabelen
4. fetch_array zonder tweede parameter == vloeken in de kerk, zondigt niet en gebruik gewoon overal en altijd _fetch_assoc

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$class
= isset($_GET['page']) && $_GET['page'] == $row['name'] ? 'class="bold"' : '';

echo '<a '.$class.'  href="'.$website_url.'/'.$url.'">'.$row['name'].'</a>';
?>
Gewijzigd op 03/04/2011 15:37:03 door Noppes Homeland
 
- SanThe -

- SanThe -

03/04/2011 15:29:40
Quote Anchor link
@Noppes: Dubbele quote mist.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/04/2011 15:39:07
Quote Anchor link
Die teksteditor springt weer lekker op en neer, waardoor blijkbaar niet alle toetsaanslagen doorkomen. Het is me uiteindelijk wel gelukt om die " te plaatsen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.