in plaats van eval...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Legolas

Legolas

07/09/2005 22:27:00
Quote Anchor link
ik gebruik een stukje eval om een functie te draaien die al eerder in het script wordt opgestelt. Die functie zoals je hem dus in php zou moeten oproepen is: $skinbodyfunction, maar eval is niet toegestaan op mijn host... ideeën?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:56:54
 
- SanThe -

- SanThe -

07/09/2005 22:33:00
Quote Anchor link
Als je
function skinbodyfunction()
{
// doe hier van alles
}
gebruikt, kan je gewoon in php dit neerzetten:
skinbodyfunction();
 

08/09/2005 10:36:00
Quote Anchor link
$skinbodyfunction heeft steeds een andere waarde. Zeg maar, soms:
"echoBla(12)"
of weer iets anders
"echoIetsAnders("blabla", 5)"
 
Richard van Velzen

Richard van Velzen

08/09/2005 15:11:00
Quote Anchor link
er is geen andere manier om dat te doen, behalve omslachtig:

zet die code in een file, en doe dan include.. maar dat is redelijk af te raden.;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.