In selectiequery YEAR met 1 ophogen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Willem Jan

Willem Jan

21/04/2004 08:35:00
Quote Anchor link
SELECT pdlid_voornaam, pdlid_geb_datum FROM pddb_leden WHERE pdlid_status<='3' AND CONCAT(YEAR(NOW()) , DATE_FORMAT(pdlid_geb_datum,'-%m-%d')) BETWEEN NOW() AND DATE_ADD(NOW(), INTERVAL 15 DAY)

Wat is de juiste syntax wanneer ik in dit stukje:
CONCAT(YEAR(NOW()) , DATE_FORMAT(pdlid_geb_datum,'-%m-%d'))

YEAR(NOW)) met 1 jaar opgehoogd wil hebben en dat het geheel toch blijft werken?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 02:58:28
 
Arend a

Arend a

21/04/2004 09:25:00
Quote Anchor link
(YEAR(NOW) + 1)
 
Arend a

Arend a

21/04/2004 09:25:00
Quote Anchor link
(YEAR(NOW()) + 1)
 
Willem Jan

Willem Jan

21/04/2004 10:35:00
Quote Anchor link
De juiste code was (YEAR(NOW())+1

Thanx!

Soms snap ik er niks meer van. Days moeten met een interval opgehoogd worden, years weer zonder interval... Confusing.

Maar goed, ik heb nu een volledig werkend script, thanx a lot!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.