Include doet het niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick

Nick

28/11/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Bij mij doet include het niet in Xampp

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'maps.php?adres='.$row['plaats'].'';
?>


en ik krijg dan dit
Warning: include(maps.php?adres=Dodewaard) [function.include]: failed to open stream: No error in C:\xampp\htdocs\Nick\PHP\telefoonboek\show.php on line 35

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'maps.php?adres=Dodewaard' for inclusion (include_path='.;C:\xampp\php\pear\') in C:\xampp\htdocs\Nick\PHP\telefoonboek\show.php on line 35


weet imemand wat hier fout gaat.
dit heb ik al een keer gehad en toen ik dus niet verder.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:46:23
 
Martijn B

Martijn B

28/11/2008 19:43:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je bedoelt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo file_get_contents('maps.php?adres='.$row['plaats']);
?>


Of je zou ook nog kunnen bedoelen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$_GET
['adres'] = $row['plaats'];
include 'maps.php';
?>
 
Nick

Nick

28/11/2008 19:45:00
Quote Anchor link
bij de eerste krij ik dit:
Warning: file_get_contents(maps.php?adres=dodewaard) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No error in C:\xampp\htdocs\Nick\PHP\telefoonboek\show.php on line 35

is mischien include niet aangezet of zo?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
Martijn B

Martijn B

28/11/2008 19:47:00
Quote Anchor link
Vreemde error, waar staar maps.php?
 
Nick

Nick

28/11/2008 19:56:00
Quote Anchor link
in de zelfde map
 
Yorick17

yorick17

28/11/2008 20:21:00
Quote Anchor link
misschien moet je er haakjes omheen zetten.
of test anders dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 require('maps.php');
 ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Martijn B

Martijn B

28/11/2008 20:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo file_get_contents('./maps.php?adres='.$row['plaats']);
?>
 
Nick

Nick

28/11/2008 20:35:00
Quote Anchor link
alle bei niet?

nou ben ik echt door de war.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/11/2008 20:36:00
Quote Anchor link
Martijn! schreef op 28.11.2008 19:43:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$_GET
['adres'] = $row['plaats'];
include('maps.php');
?>

Dit moet werken.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/11/2008 20:37:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 28.11.2008 20:21:
misschien moet je er haakjes omheen zetten.
of test anders dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 require('maps.php');
 ?>

het 'hoort' zonder haakjes eromheen.

@TS, wat krijg je te zien als je direct naar dat bestand gaat? (dus gewoon intikken in je url-balk)
 
Nick

Nick

28/11/2008 20:56:00
Quote Anchor link
dan doet hij het gewoon hij geeft een map van google weer met een api dus deze code zit in maps.php
http://nicdew77.pastebin.com/m243c1ef0
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.