include en variabelen meegegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Poeli

poeli

22/09/2006 21:05:00
Quote Anchor link
dit heb ik in mijn index pagina staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$map = ""; //map waar al degeinclude bestanden staan. (voor de veiligheid)
                    $pagina = $_GET['pagina'];
                    if($pagina==""){
                        //echo "<h1>Geef pagina mee.</h1>";
                        include("nieuws.php");
                    }else{
                        include("$map$pagina");
                    }


nu wil ik een pagina includen in de index pagina en hieraan variabelen aan meegeven.

vb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href=\"?pagina=startpaginaverwijder.php?linkID=".$rij2["id"]."\">verwijder</a>


Maar dit geeft een error.
Hoe kan ik dit wel doen??

mzzl psy.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:14:36
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/09/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Een error?

Vertel even welke ;-)

YES!!!!! 2000 POSTS!!!!!!!
 
Poeli

poeli

22/09/2006 21:18:00
Quote Anchor link
dit is de error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: main(startpaginaverwijder.php?linkID=35) [function.main]: failed to open stream: Invalid argument in c:\wamp\www\index.php on line 82

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'startpaginaverwijder.php?linkID=35' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in c:\wamp\www\index.php on line 82
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2006 23:09:00
Quote Anchor link
Géén twee vraagtekens in een link zetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a href=\"?pagina=startpaginaverwijder.php?linkID=".$rij2["id"]."\">verwijder</a>";
?>

En gebruik enkele quotes voor php en dubbele voor html, dan hoef je niet te escapen.
Moet worden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="?pagina=startpaginaverwijder.php&linkID=' . $rij2['id'] . '">verwijder</a>';
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/09/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Je kan volgens mij niet een pagina met ?... = ... includen.
Die GET waarde moet op de hoofdpagina worden meegegeven. Die kan je gewoon in de geïnclude pagina lezen.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/09/2006 23:18:00
Quote Anchor link
SanThe:
Géén twee vraagtekens in een link zetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a href=\"?pagina=startpaginaverwijder.php?linkID=".$rij2["id"]."\">verwijder</a>";
?>

En gebruik enkele quotes voor php en dubbele voor html, dan hoef je niet te escapen.
Moet worden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="?pagina=startpaginaverwijder.php&linkID=' . $rij2['id'] . '">verwijder</a>';
?>


Volgens mij probeert die gewoon:
"startpaginaverwijder.php?linkID=" te includen..
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2006 23:23:00
Quote Anchor link
@Robert: Als dat zo is, dan heb jij het goede antwoord gegeven.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

22/09/2006 23:27:00
Quote Anchor link
pagina bestaat blijkbaar niet
 
Poeli

poeli

23/09/2006 11:48:00
Quote Anchor link
@robert:
Dat is idd wat ik wil bereiken.
Zal u wmethode eens uit testen.

psy.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.