Include functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Philippe Mes

Philippe Mes

12/05/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik ben een website aan het maken en de header van de website wou ik doormiddel van de include(); functie inladen.
Dit lukt voor een deel.
Hij laad de header pagina wel in maar de CSS die aan de pagina gekopeld is laad hij niet mee, weet iemand hoe dit komt.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 21:52:50
 
Flip --

Flip --

12/05/2007 20:40:00
Quote Anchor link
je moet in de eerste pagina het begin van je html zetten, doctype title meta head title maar ook je CSS (of link naar een CSS bestand). Dat geld dan ook voor hele rest van je webpagina. Dus als je iets speciaal voor je ieder wilt moet je een div ofzo aanmaken div="header" en de beschrijving van die div moet dus in je css die al aangeroepen werd op je eerste pagina
 
Philippe Mes

Philippe Mes

12/05/2007 20:53:00
Quote Anchor link
Ik heb een link gelegt naar een css bestand (dit is het probleem niet denk ik).
Als ik de pagina gewoon opendoe word de css mee ingeladen maar als ik deze met de include inlaad in de hoofdpagina wordt de css niet mee geladen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Philippe Mes
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

12/05/2007 21:30:00
Quote Anchor link
je moet opleeten met include dat hij het css bestand zoekt vanuit je pagina die je open, niet je head

heb ej bij voorbeel

index.php
de map: include met daarin
head.php
style.css

dan roep je de head aan
include('include/head.php")
staat dan in je head
style src: style.css
gaat hij niet naar include/style.css
maar egwoon in je root mag

duidelijk?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
Philippe Mes

Philippe Mes

12/05/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of ik het voledig verstaan heb maar ik heb nu de link naar het CSS bestand uit het header bestand gehaalt en in de default page gezet.
Zo werkt Alles goed.
Ik hoop dat ik er nu uit ben : Bedankt voor de hulp.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.