include in exit() ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/04/2011 11:29:56
Quote Anchor link
Zit er verschil tussen:

include 'mijnbestand.php';
exit();

en

exit(include 'mijnbestand.php');

?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 09:10:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/04/2011 11:34:34
Quote Anchor link
werkt dat laatste dan?
Indien ja, dan is qua overzichtelijkheid de eerste variant beter.

Ga zelf altijd wel na of het nuttig is om exit() te gebruiken. Alles stop daarna, ook e.v.t HTML-output.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/04/2011 11:48:07
Quote Anchor link
ja het werkt... :)
k vond het wel grappig eigenlijk...

het scheelt een regel code en het is meteen duidelijk dat je een exit doet waarin nog iets wordt uitgevoerd... mja... of het duidelijker is dan de 'normale' manier ben ik nog niet helemaal uit.
 
Maarten heijden

maarten heijden

28/04/2011 11:24:31
Quote Anchor link
wwat houdt exit() dan in ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2011 11:29:14
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 11:36:58
Quote Anchor link
Je kan het wel mooi gebruiken na javasscript redirects als beveiliging. Als iemand javascript uit heeft staan kan hij dan namelijk toch alles zien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.