Include index.php?show=1&id=2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ad Vertentie

Ad Vertentie

30/07/2009 19:35:00
Quote Anchor link
Hoi!

Hoe kan ik een volgende include opzetten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include 'index.php?show=1&id=2'; ?>


Zodra ik de veriabelen meestuur in de include lust php het niet, en opent geen pagina.
Ik ben niet opzoek naar scripts die werken met een switch, want daar kan ik in mijn script niks mee, het gaat er echt om dat ik de show en de id mee kan sturen naar de index.php.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ad Vertentie
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:46:41
 
Roel -

Roel -

30/07/2009 19:49:00
Quote Anchor link
Is dit wel mogelijk?
 
Ad Vertentie

Ad Vertentie

30/07/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Niets is onmogelijk :)
Na nog meer te hebben gelezen op de php.net site, kom ik bij het volgende uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP
$_GET
= array();
$_GET['show'] = 'gated';
$_GET['where'] = 'naples';
include('communities.php');
?>


Dit zou moeten werken.. ik ga het nu proberen.
Mocht iemand in de tussentijd nog een idee hebben om bovenstaande werkend te krijgen, dan hoor ik het heel graag!
 
Timen kut

Timen kut

30/07/2009 20:02:00
Quote Anchor link
Op Grinx' manier doe ik 't ook altijd, werkt perfect:D

behalve dat $_GET=array(); niet hoeft ;)
 
Ad Vertentie

Ad Vertentie

30/07/2009 20:05:00
Quote Anchor link
Ik ben er even mee aan't stoeien, maar begrijp het nog niet niet helemaal.

In de $_GET['show'] = 'gated'; maak ik show statisch in 'gated'?
Of denk ik dan verkeerd?
 
Kalle P

Kalle P

30/07/2009 21:05:00
 
Ad Vertentie

Ad Vertentie

30/07/2009 21:11:00
Quote Anchor link
Goed lezen.. dat zoek ik niet! :)
 
Ad Vertentie

Ad Vertentie

30/07/2009 21:40:00
Quote Anchor link
Zou iemand me de werking hiervan kunnen uitleggen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP
$_GET
= array();
$_GET['show'] = 'gated';
$_GET['where'] = 'naples';
include('communities.php');
?>


Ik krijg gated en naples wel op de volgende pagina, maar zodra ik dynamisch content wil doorzetten blijft het akelig stil.

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ad Vertentie
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

30/07/2009 21:50:00
Quote Anchor link
Sorry,,
M'n glazenbol heeft een kleine storing,, heb hem net vanmiddag ter reperatie gebracht, geen idee wanneer hij terug is, dus kan je voorlopig nog niet helpen.
 
Ad Vertentie

Ad Vertentie

30/07/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Problem solved...
De $_GET = array(); had er inderdaad niet in gehoeven.

Thx allen voor het meedenken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.