include met get's?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

30/01/2010 18:04:00
Quote Anchor link
Hallo

Op mijn website werk ik met 1 globale pagina die naargelang de pageId een pagina include.

Maar ik moet wel get's doorsturen. En ik weet dat dit niet in een include gaat.
Headers zijn ook uitgesloten, want ik werk met AJAX.

bestaat er een manier om dit te doen?

mvg kasper
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:37:06
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/01/2010 18:05:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je gets doorsturen? Als je get parameters heb zijn die ook bij je includes gewoon bekend.
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

30/01/2010 18:09:00
Quote Anchor link
dus het zou gewoon kunnnen om gebruik te maken van:
include('page.php?pageId=1&month=1');

aja :D
juist ;D
bij header gaat dit niet, maar bij include wel :D
vergeten :$

toch bedankt :D

mvg kasper
 
- SanThe -

- SanThe -

30/01/2010 18:14:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 30.01.2010 18:09:
dus het zou gewoon kunnnen om gebruik te maken van:
include('page.php?pageId=1&month=1');

aja :D
juist ;D
bij header gaat dit niet, maar bij include wel :D

Nee, andersom.
Bij include gaat het niet zoals jij doet, bij header wel.
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

30/01/2010 18:18:00
Quote Anchor link
hmmm ...

maar ik heb het kunnen oplossen.. :)

via ajax roep ik mijn globale pagina aan..
hij include de pagina waar hij naar verwijst.

bij ajax heb ik de get's gezet..
en verwerkt die in de pagina, die aangeroepen wordt :)

en een header zou toch geen oplossing zijn hé (ajax).

maar toch bedankt :)

mvg kasper
 
- SanThe -

- SanThe -

30/01/2010 18:26:00
Quote Anchor link
De GET waarde die op de eerst aangeroepen pagina binnenkomt is op alle include pagina's gewoon geldig.
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

30/01/2010 18:27:00
Quote Anchor link
ahn :D
daarmee. Maar het werkt gelukkig zonder bijkomende problemen :)
toch bedankt om te reageren en mij iets bij te leren :)

mvg kasper
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.