Include probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Richard de Boer

Richard de Boer

31/07/2007 20:03:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Daar ben ik weer.

Ik wil 3 bestanden via include op 1 regel hebben.

Nu heb ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("slide.php"); include ("slide1.php"); include ("slide2.php");?>


slide.php zijn een paar foto's die om en om worden weer gegeven.
Maar... nu werkt alleen de derde include en de eerste 2 niet.

Hoe kan dit?

Rieksie
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:55:15
 
Mark L

Mark L

31/07/2007 20:06:00
Quote Anchor link
Waarom wil je het op 1 regel? Is dit nodig?

Volgens mij haalt het niet zoveel uit of het nou op 1 of op 3 regels is.

Oja, probeer ook eens ipv <? <?php te gebruiken
 
Richard de Boer

Richard de Boer

31/07/2007 20:09:00
Quote Anchor link
@Mark

Ik vind dat het nodig is(ik weet niets anders)

Maar... waarom werken de eerste 2 niet en de derde wel?

Rieksie
 
Mark L

Mark L

31/07/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Ik denk omdat ze op 1 regel staan (a).

Waarom vind je dat het nodig is, wat moet het bereiken? Waarom zou het op 1 regel moeten?

Volgens mij maakt dit niks uit in de layout ofzo.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Error reporting aanzetten dan zie je misschien meer.
 
Richard de Boer

Richard de Boer

31/07/2007 20:16:00
Quote Anchor link
@SanThe

Heb ik erbij gezet maar geeft niets

Rieksie
 
Frank -

Frank -

31/07/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Wat is hier het nut van? Onduidelijke code aanmaken? Het levert in elk geval niks anders op dan spagetti.

I.p.v. include() kun je meestal beter require() nemen.
 
Richard de Boer

Richard de Boer

31/07/2007 20:20:00
Quote Anchor link
De eerste 2 doen het nog steeds niet.

Misschien een linkje dat het dan iets duidelijker wordt.

Link

Rieksie

Edit:


De 3 fototjes bovenaan :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Richard de Boer
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2007 20:23:00
Quote Anchor link
Rieksie schreef op 31.07.2007 20:20:
De eerste 2 doen het nog steeds niet.

Wat doen ze niet?
 
Richard de Boer

Richard de Boer

31/07/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Het is een slide show met een paar fototjes.

En dat dus 3 keer waarvan de eerst 2 niet werken

Rieksie
 
Timmy

timmy

31/07/2007 20:25:00
Quote Anchor link
weet je 100% zeker dat de derde include in dezelfde map zit? daar gaat t bij mij nogal es fout
 
Erik Rijk

Erik Rijk

31/07/2007 20:26:00
Quote Anchor link
Rieksie schreef op 31.07.2007 20:24:
Het is een slide show met een paar fototjes.

En dat dus 3 keer waarvan de eerst 2 niet werken

Rieksie
3 slideshows of 3 foto's?
Er werkt er hier 1 en ik zie 3 plaatjes ( FF )
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2007 20:26:00
Quote Anchor link
Slideshow werkt.
 
Mark L

Mark L

31/07/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Misschien is er iets verkeerd in je browser, dat ze wel geparsed worden, maar dat de broncode raar doet..

ik bedoel: Het staat buiten de <html> of wat dan ook...
 
Richard de Boer

Richard de Boer

31/07/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Het zijn 3 keer een slide show met elk 4 foto's.

Alles zit in dezelfde map.

Edit:


Heb nu weer de andere 2 erbij gezet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Richard de Boer
 
Timmy

timmy

31/07/2007 20:34:00
Quote Anchor link
ik heb t script uitgezetst en t werkt, check op hoofleters in je map, of de paginas wel kloppen (dat je niet 2 en 3 maar 1 en 2 hebt gedaan) en of de files bestaan
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Ze werken alledrie apart. Alleen niet tegelijk omdat je Javascript op die pagina's dezelfde vars heeft.
 
Richard de Boer

Richard de Boer

31/07/2007 20:44:00
Quote Anchor link
@SanThe

Maar het zijn toch 3 aparte bestanden.
Of heb ik dat nu mis?

en wat zou er anders aan moeten dan?

Rieksie
 
Mark L

Mark L

31/07/2007 20:46:00
Quote Anchor link
Misschien, als je functies gebruikt, de ene functie functie1 geven en de andere functie2 enzo...?
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Rieksie schreef op 31.07.2007 20:44:
Maar het zijn toch 3 aparte bestanden.
Of heb ik dat nu mis?

En die zitten door include toch in één bestand en daar maakt php toch weer één html-pagina van. Zie oplossing van Mark. Je kan trouwens net zo goed die includes weghalen en alles in één bestand zetten. Dan heb je volgens mij meer overzicht ook.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.