Include probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:21:45
Quote Anchor link
Na het ene include probleem te hebben opgelost, krijg ik een andere erbij.

Ik heb een aantal html pagina's die geinclude moeten worden, dit werkt allemaal alleen ik zie op de html pagina wel de plaatjes maar op de pagina waar ik de include heb staan zie je alleen de tekst.

hoe kan ik dit oplossen?

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 17:38:28
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:25:40
Quote Anchor link
Path van de plaatje onjuist?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2011 13:25:43
Quote Anchor link
een pad wat niet klopt.

Heb je een voorbeeld anders van je site? De HTML-source is altijd handig om naar te kijken.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:28:41
Quote Anchor link
het path klopt gewoon anders doet hij het ook niet op de html pagina.

Website: http://www.myaware.nl/AwareSupport/modules/algemeen/inloggen_index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<h1>Algemeen</h1>
                
<p><b>Inloggen</b><br /><br />

  <b>Stap 1:</b><br />
        Open de email die u ontvangen heeft met de inlog gegevens van de site<br />
        <br />
  <b>Stap 2:</b><br />
Vul in het inlogscherm de inloggegevens in die in de email staan<br />
<img src="../img/stap1.JPG" width="387" height="214" longdesc="img/stap1.JPG" alt="stap1" /><br />
<br /> <br />
  <b>Stap 3:</b><br />
  Druk op de groene knop, u bent nu ingelogd.
  <img src="../img/stap2.jpg" width="26" height="26" longdesc="img/stap2.jpg" /></p>
  <br />
  <br />
  
  *let wel op dat u dit
  niet te snel doet, want als u uw wachtwoord 3 keer fout heeft ingetypt
  wordt uw gebruikersaccount geblokkeerd en kunt u niet meer inloggen,
  u zult dan contact op moeten nemen met de Administrator.<br /><br />
  
  <b>Wachtwoord vergeten</b><br /><br />
  
  
  <b>Stap 1:</b><br />
  Druk op "Wachtwoord vergeten"</p>
<p><img src="../img/stap3.jpg" width="193" height="25" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 2:</b><br />
    Vul u gebruikersnaam en email in.</p>
<p><img src="../img/stap 4.jpg" width="600" height="110" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 4:</b><br />
    Druk op het pijltje naar rechts om door te gaan.<img src="../img/stap5.jpg" width="25" height="27" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 5:</b><br />
    U krijgt nu een email met u nieuwe wachtwoord.<br />
    <br />
    
    
    <b>Wachtwoord wijzigen</b><br /><br />
    
    <b>Stap 1:</b><br />
Log in <br />
<img src="../img/stap1.JPG" width="387" height="214"></p>
</p>
<p><b>Stap 2:</b><br />
  Klik op &quot;Overige&quot;.<br>
  <br>
  <img src="../img/overigewijz.jpg" width="273" height="102"></p>
<p><b>Stap 3:</b><br />
  Druk op &quot;wachtwoord wijzigen&quot;.<br>
  <br>
  <img src="../img/wwwijzigen.jpg" width="256" height="98"></p>
<p><b>Stap 4:</b></p>
<p><img src="../img/wwinvul.jpg" width="550" height="113" /><br />
  Vul eerst u oude wachtwoord in en daarna 2 keer u nieuw gewenste wachtwoord<br />
  <br />
*Let op, u wachtwoord moet tussen de 8 en 20 tekens lang zijn.   </p>
<p><b>Stap 5:</b><br />
Druk op het pijltje en u wachtwoord is gewijzigd.<img src="../img/stap5.jpg" width="25" height="27"></p>
<p><br />
<b>Taal wijzigen<br />
</b><br />
<strong>Stap 1:</strong><br />
Klik met u muis op het vlaggetje rechts bovenin het scherm.</p>
<p><img src="../img/vlagwijz.jpg" width="175" height="73" /><br />
  <strong>Stap 2:</strong><br />
Vervolgens klikt u op de gewenste vlag.</p>
<p><img src="../img/vlagnl.jpg" alt="Nederlands" width="23" height="19" /> Nederlands<br />
<img src="../img/vlagdui.jpg" width="23" height="19" alt="Duits" /> Duits<br />
<img src="../img/vlagfr.jpg" width="23" height="19" alt="Frans" /> Frans<br />
<img src="../img/vlageng.jpg" width="23" height="19" alt="Engels" /> Engels<br />
<img src="../img/vlagspa.jpg" width="23" height="19" alt="Spaans" /> Spaans</p>
<p><b>Uitloggen</b></p>


<p><strong>Stap 1</strong><br />
  Zorg dat u hetgeen waar u mee bezig bent heeft opgeslagen voordat u uitlogd.
<p><strong>Stap 2</strong><br />
Druk vervolgens op het slotje rechts boven in het scherm. <img src="../img/uitloggen.jpg" width="21" height="23" alt="" />
Gewijzigd op 09/09/2011 13:31:06 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:31:40
Quote Anchor link
Maak geen relieve path's.

<img src="../img/stap3.jpg"
wordt dan bijv.
<img src="/img/stap3.jpg"
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:34:16
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/09/2011 13:31:40:
Maak geen relieve path's.

<img src="../img/stap3.jpg"
wordt dan bijv.
<img src="/img/stap3.jpg"

heb ik getest, maar werkt niet
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:41:14
Quote Anchor link
Voorbeeld online?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:46:41
Quote Anchor link
Gedeeltelijk is het nu opgelost, als ik problemen heb dan meld ik het even
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:49:53
Quote Anchor link
En wat was de oplossing?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

12/09/2011 18:59:50
Quote Anchor link
../../ ervoor zetten dus wordt het path ../../img/bestand.jpg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.