include vraag 2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Killer no

killer no

30/09/2010 22:50:57
Quote Anchor link
me eerste vraag was al opgelost door mezelf deze is wat moeilijker denk ik

ik include een .txt bestand met daarin allemaal text geen codes of wachtwoorden alleen maar text zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!@file_exists('tekst.txt') ) {
    echo 'Geen Informatie aanwezig';
}
else {
   include('tekst.txt');
}
?>


in die tekst.txt bestand staat de tekst zo:


blablablabla.
blablablabla.
blablablabla.
blablablabla.
blablablabla.
blablablabla.

maar op de site geeft die dat weer als
blablablabla.blablablabla.blablablabla.
blablablabla.blablablabla.blablablabla.

terwijl ik wil dat die bij elke enter in de tekst.txt iets van <br> zet ofzo en dan zeggen sommigen mischien waarom zet je gewoon neit in dat bestand <Br>

nou omdat dat bestand uit 250 zinnen bestaat en ik zo ongeveer 500 tot 1500 bestanden daarvan heb dusja dat gaat lang duren is er een manier om in dat bestand bij elke enter of . een nieuwe zin te beginnen en <br> of iets te zetten??
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:18:44
 

30/09/2010 22:54:57
Quote Anchor link
Killer no op 30/09/2010 22:50:57:
me eerste vraag was al opgelost door mezelf deze is wat moeilijker denk ik
(...)


Als je die niet weggehaald had, had je daar nu lekker door kunnen gaan.

Antwoord op je vraag: doe eens zoeken.
Kijk eens php.net na.
Gewijzigd op 30/09/2010 22:55:45 door
 
Killer no

killer no

30/09/2010 23:00:28
Quote Anchor link
waar moet ik dan op zoeken geen flauw idee welke zoekterm ofzo? weet jij iets? en sorry van vorige topic

die andere vraag had ik wel gevonden maar die was wel makkelijk deze is wat moeilijker denk ik zelf
 

30/09/2010 23:03:47
Quote Anchor link
Nope, niet moeilijk.
Ga eens wat rondkijken.
Als je bijvoorbeeld op strpos (niet gebruiken, is niet de oplossing) zit, ga dan een niveau hoger...
 
Killer no

killer no

30/09/2010 23:07:37
Quote Anchor link
maar er zal vast wel een manier voor bestaan toch
?
 

30/09/2010 23:08:39
Quote Anchor link
Ja, anders zou ik je niet naar php.net verwijzen waar je goed naar de namen en de beschrijvingen van die string functies moet kijken.
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

30/09/2010 23:14:19
Quote Anchor link
probeer eens tekst te laden tussen <pre> tekst.txt </pre>
 

30/09/2010 23:15:37
Quote Anchor link
Yusuf Azer op 30/09/2010 23:14:19:
probeer eens tekst te laden tussen <pre> tekst.txt </pre>


Onzin.
Zie php.net nou eens.
Je zou het in principe al op die strpost pagina kunnen vinden.
Je wilt immers van new lines to breaksbr's....
Gewijzigd op 30/09/2010 23:17:21 door
 
Killer no

killer no

30/09/2010 23:16:31
Quote Anchor link
kijk is nl2br is de manier tyvm voor het helpen
 

30/09/2010 23:17:43
Quote Anchor link
Gefeliciteerd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.