Includen met database output.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joni Fleischer

Joni Fleischer

16/01/2010 16:32:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal.

Ik heb een mijn website pagina's met html code opgeslagen in een database.
Als ik die oproep word de pagina netjes weergegeven.
Nu wil ik een pagina includen in een database output.

Dus de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include(); ?>
erbij gezet in de html code.

Maar dit werkt dus niet. In de broncode zie je letterlijk de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include(); ?>
staan.

Weet iemand hoe dit wel kan??

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:26:46
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/01/2010 16:39:00
Quote Anchor link
Dan zul je de PHP code die je in je database hebt staan moeten gaan uitvoeren. Als je dit echter niet goed aanpakt en beveiligd, kan het een zeer groot probleem opleveren. Vraag je dus nog eens af of je dat echt wilt...

Over het algemeen zou ik geen PHP code in de database plaatsen, gebruik die alleen voor platte tekst (of desnoods html), maar niet voor meer. Includen van pagina's zou je op een andere manier op kunnen lossen...
 
Joni Fleischer

Joni Fleischer

16/01/2010 16:49:00
Quote Anchor link
Nou, ik heb een cms systeem en het enige wat ik wil is een nieuwsscript uitvoeren op de homepagina.

Die word gehaald uit de database.
Dus wat zou een andere oplossing kunnen zijn dan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.