includen van ....php?=...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

28/12/2009 00:46:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit met een vraag. Ik wil een bestand nieuws.php?actie=inloggen includen.
maar ik krijg een error.

Als ik alleen nieuws.php doe, doet hij het wel weet iemand hoe ik nieuws.php?actie=inloggen kan includen???

m.v.g.

Timo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timo Kleinhout
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 18:39:58
 
Roy

roy

28/12/2009 01:33:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik weet niet zeker of ik je goed begrijp, maar probeer je dit?(zie onderstaande stukje code)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php include('nieuws.php?actie=inloggen'); />[/code]
zoja dan werkt dat niet, want in include kun je alleen een bestand kan stoppen en geen parameters.
Je moet een GET-variable aanmaken en vullen voordat je het bestand include.
[
edit] voorbeeld zie post van PHP Newbie. Eigen post aangepast oplossing van PHP Newbie was minder omslachtig[/edit]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door roy
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/12/2009 01:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$_GET
['actie'] = 'inloggen';

include 'nieuws.php';
?>
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

28/12/2009 10:02:00
Quote Anchor link
Bedankt, super ik kan weer verder.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.