Includes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Crazyme

Crazyme

15/05/2006 12:50:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik heb een vraagje over een include scriptje.

Ik heb het volgende script

$toegestaan=array("menu","nieuws", "home");
if (isset($_GET['l'])){
$l=strtolower($_GET['l']);
}
if (in_array($l, $toegestaan)){
include("layout/".$l.".php");
}
else{
include("layout/nieuwsl.php");
}


Nu wil ik echter dat als bijvoorbeeld l=nieuws er meerdere pagina geinclude ik zat dan te denken dat hij de volgende pagina's dan include nieuws, nieuws1, nieuws2 enz....

Alvast bedankt!!
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 05:10:19
 
- wes  -

- wes -

15/05/2006 13:09:00
Quote Anchor link
ik zie je vraagje nergens? koffieeeee!
 
Crazyme

Crazyme

15/05/2006 13:13:00
Quote Anchor link
|Dat is een hele goeie hierbij mijn vraag dan:

Nu wil ik echter dat als bijvoorbeeld l=nieuws er meerdere pagina geinclude worden op verschillende plekken in de pagina ik zat dan te denken dat hij de volgende pagina's dan include nieuws, nieuws1, nieuws2 enz....

Nu is mij vraag hoe zorg ik ervoor dat ik dit script meerdere keren op de pagina kan zetten en per include die hij moet doen een getal kan toevoegen dus nieuws1 of nieuws2 enz...
Alvast bedankt!!
 
Bart van der veen

bart van der veen

15/05/2006 13:39:00
Quote Anchor link
ik heb een regenvraag: wat is het verschil tussen nieuws en nieuws1 en nieuws2? dat bovenste is je navigatie-structuur dat is duidelijk, maar is nieuws1 dan subnavigatie of iets anders?
 
Crazyme

Crazyme

15/05/2006 13:53:00
Quote Anchor link
Ik heb 1 layout gemaakt en nu wil ik daarin alle content laden. Elk onderdeel heeft verschillende teksten die op verschillende plekken in de pagina moet worden geinclude. Het moet allemaal makkelijk aan te passen zijn de website krijgt ongeveer 40 pagina's

Het menu linkt dan dus naar index.php?l=nieuws

dan moet er in div 1 nieuws1.php geladen worden in div 2 nieuws2.php in div 3 nieuws3.php

ik bedenk nu dat het natuurlijk ook mogelijk is een variable te maken dan zet ik in de div1 $1 in div 2 $2 enz.. en dan zet ik in nieuws.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$1 = bla die bla die bla bla bla;
$2 = bla andere die bla bla bla;
?>


is dat een goede manier?? of weten jullie iets anders hoe ik makkelijk verschillende teksten kan includen..
 
Leo

Leo

15/05/2006 13:58:00
Quote Anchor link
die gebruiken lijkt me niet slim...

Maar waarom haal je die info dan niet uit de database, die kan je dan makkelijk ergens laten plaatsen op je pagina, en daar komt geen include bij te pas!
 
Crazyme

Crazyme

15/05/2006 14:04:00
Quote Anchor link
ik heb nog niet zoveel ervaring met php ik bouwde websites altijd in html en css en probeer nu meer met php te doen om het aanpassen te vermakkelijke. Ik include eerst altijd de header, footer enzo maar dan heb je alsnog 40 paginas met overal toch wel iets van de layout erin.

Het lijkt me wel interesant alles in een database te zetten er zou dan ook pagina gebouwt kunnen worden waarmee ik/of de klant de teksten online kan aanpassen.. heb j hier goede tutorials voor?
 
Leo

Leo

15/05/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Op de site staan genoeg scripts/tuts, zoek maar eens op cms, database, content etc.

Als je een site hebt waar jij voor een pagina alleen maar content op een plek nodig hebt word het makkelijk, maar als je afbeelding galeriën etc. en video's moet hebben op een site is het ingewikkelder.

Ik zal toch wel even kijken voor je ;) suc6
 
Crazyme

Crazyme

15/05/2006 14:18:00
Quote Anchor link
elke pagina heeft 1 hoofdfoto, 2 content vlakken, een vlak met het laatste nieuws en soms staat er op de plek van het laatste nieuws een sub menu. somige paginas hebben ook nog een extra menu met downloads. in de content vlakken moeten ook foto's kunnen komen.
 
Leo

Leo

15/05/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Kijk deze maar eens goed door:

www.webgenz.com/Webgenz%20CMS%20Tutorial%201.0.pdf (weet niet of die goed is, ik kon het niet lezen door Adobe Elements Pro)

En zoek anders op http://www.phpfreaks.nl

Op de site zelf kon ik niets vinden, misschien dat arjan een leuk script heeft?
 
Leo

Leo

15/05/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Download links --> uit de database pompen
Download naam --> uit database pompen

Nieuws --> uit database pompen

Content --> uit database pompen

Foto's --> uit database pompen

en de rest kan je eigenlijk standaard laten zoals header en footer etc.
 
Crazyme

Crazyme

15/05/2006 14:24:00
Quote Anchor link
het wordt wel een ingewikkeld geheel ik bezit nu niet genoeg kennis om dit even in elkaar te zetten het project wordt zo wel erg groot en de site MOET eind mei online anders heb ik een claim aan me broek...
 
Leo

Leo

15/05/2006 14:25:00
Quote Anchor link
zeg dan eens hoeveel pagina's je precies hebt, en heb je een screen van de pagina?
 
Crazyme

Crazyme

15/05/2006 14:32:00
Quote Anchor link
het gaat om 40 paginas misschien 1 meer of minder die klant komt met steeds meer pagina's maarja er staat al een opzet online ik stuur je de url via een prive bericht zodat mijn domein niet op dit forum komt dit is me al eens overkomen en dit zorgde ervoor dat als je op mijn naam zocht in google er een forum boven kwam!
 
Leo

Leo

15/05/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Heb ik ook, ik vind mijn eigen domein niet via google, maar wel als 4e rank bij http://www.phphulp.nl/forum/ dat topic van mij waar mijn link naar mijn site in staat :P

Best grappig ^^ (ik heb nog niets aan search enignes gedaan)
 
Leo

Leo

15/05/2006 14:44:00
Quote Anchor link
Klopt het dat bij sommige pagina's het laatste nieuws niet word weergeven? en dat elke pagina hetzelfde blijft :/

Iig dat welkom kan je makkelijk uit de database halen, alleen ik kan er geen script voor vinden en zelf kan ik het niet 123 typen, dus je zal toch moeten wachten of anderen iets beters weten :(
 
Killerpuppy

Killerpuppy

15/05/2006 14:44:00
Quote Anchor link
zoeken op je e-mail adres levert soms ook enge dingen op
 
Crazyme

Crazyme

15/05/2006 14:50:00
Quote Anchor link
ja naja bij mij gelukkig niet ;-) maar back to topic... heb je me bericht gehad?
 
Leo

Leo

15/05/2006 14:53:00
Quote Anchor link
2x zelfs ;) leeft vorige post
 
Crazyme

Crazyme

15/05/2006 15:04:00
Quote Anchor link
Leo:
Klopt het dat bij sommige pagina's het laatste nieuws niet word weergeven? en dat elke pagina hetzelfde blijft :/

Iig dat welkom kan je makkelijk uit de database halen, alleen ik kan er geen script voor vinden en zelf kan ik het niet 123 typen, dus je zal toch moeten wachten of anderen iets beters weten :(


De opzet klopt uiteraard nog niet. Bij 4 pagina's komt het laatste nieuws ernaast bij de rest word er op die plek een bij het onderdeel passend menu zichtbaar. Ik zou trouwens natuurlijk een nieuwsscript om kunnen bouwen. Dit gaat denk ik wel veel tijd kosten. De content is inderdaad wel makkelijk uit de database te laden hier komen trouwens nog wel afbeeldingen in.
 
Leo

Leo

15/05/2006 15:28:00
Quote Anchor link
afbeeldingen kunnen ook makkelijk, gewoon een klein ubb stukje erbij gooien voor de img tags ;)

(ben zelf ook druk bezig om images goed te krijgen doormiddel van ubb)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.