index script werkt niet meer na nieuwe webserv

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Wesley

Wesley

18/02/2007 22:29:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb sinds kort een nieuwe webserver geinstalleerd op me pc dit maal geen kan t en klare maar alles los.
Ik zit nu met een probleem en dat is dat mijn head.php/foot.php en bijvoorbeeld main.php niet meer worden samengevoegt als ik gewoon de index wil bekijken ik weet bijna zeker dat dit probleem ligt aan het php.ini file maar ik zou absoluut niet weten waar ik iets moet veranderen dan...
ik heb al 3 x de hele php.ini doorgelezen en paar uur gezocht op google ervoor maar kom er echt niet achter...
mocht ik niet duidelijk genoeg zijn :

Ik gebruik een Index.php die dit bevat
[linebreak]Code (php) 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132 <?    session_start();    ob_start();    include(includes/db.php);    include(includes/config.php);    //$link_id = db_connect();    //mysql_select_db($dbname);    //include("head.php");    $user = $_SESSION["user"];    $pass = $_SESSION["pass"];    if ($_GET[site])     {        if($_GET[lang]){            include("".$_GET[lang]."/head.php");            include("".$_GET[lang]."/".$_GET[site].".php");            include("".$_GET[lang]."/foot.php");        }        else{            include("head.php");            include("".$_GET[site].".php");            include("foot.php");        }    }    else    {        include("head.php");        include("main.php");         include("foot.php");    }    //include("foot.php");    ob_end_flush();?> [linebreak]
ik hoop dat alles duidelijk is :), en natuurlijk hoop ik dat iemand me kan helpen.

zou kunnen dat pagina nogal vaag doorkomt ik weet niet precies nog hoe je hier met de tags te werk gaat.

Groetjes,
Wesley
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 15:24:07
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

18/02/2007 23:24:00
Quote Anchor link
windows of linux? als t linux is.. controleer de rechten ff..
 
Wesley

Wesley

18/02/2007 23:39:00
Quote Anchor link
CrawlBackwards schreef op 18.02.2007 23:24:
windows of linux? als t linux is.. controleer de rechten ff..

Noppe windows helaas.. windows server 03, kheb dit probleem nooit gehad met Netserver die ik eerst altijd gebruikte maar sinds ik Apache/sql/phpmyadmin/php5 los gebruik is het een probleem... heel vreemd.
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

19/02/2007 22:50:00
Quote Anchor link
hmm misschien heeft die moeite met de adressen, zet er ./ voor (current directory)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CrawlBackwards
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.