index.php?action=...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »
Steven Prins

Steven Prins

25/02/2007 14:30:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag index.php?action=... in me url hebben. Kan ik dan .$action. dat wat ik in de url heb gezet, daar komt, bijvoorbeeld mij .css. Dat ik bijvoorbeeld kan switchen tussen mijn layouts.

Steve
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 09:06:18
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/02/2007 14:33:00
Quote Anchor link
'action' is in jouw geval een zogenaamde GET variabele en die kun je met $_GET ophalen. Je kunt dus prima de naam van je css bestand in de url zetten en zo een ander document includen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_GET['action'];
?>

Als je dit op de plaats zet waar de link naar je css bestand moet komen en je in de url die link meegeeft, zal dat bestand gewoon geladen worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
GaMer B

GaMer B

25/02/2007 14:33:00
Quote Anchor link
Steve schreef op 25.02.2007 14:30:
Hallo,

Ik zou graag index.php?action=... in me url hebben. Kan ik dan .$action. dat wat ik in de url heb gezet, daar komt, bijvoorbeeld mij .css. Dat ik bijvoorbeeld kan switchen tussen mijn layouts.

Steve

Even vertalen, lol.

Ik zou graag het ?id=... idee in mijn url willen hebben. Kan ik dan bijvoorbeeld $action (wat ik in de url heb gezet) bijvoorbeeld icm css gebruiken om tussen layouts te switchen?

(leest makkelijker zo)

En dan zou je $_GET['action'] functie kunnen gebruiken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Steven Prins

Steven Prins

25/02/2007 14:38:00
Quote Anchor link
@Blance, bedankt, ik ga het uitproberen!
@GaMer13, mijn sterkste vak is niet uitleggen, maar je snapt het;-)

Het werkt niet, er word geen .css gelezen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Prins
 
Steven Prins

Steven Prins

26/02/2007 17:07:00
Quote Anchor link
bump
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/02/2007 17:09:00
Quote Anchor link
Hoe heb je je script nu dan?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

26/02/2007 17:24:00
Quote Anchor link
Url:
index.php?css=blue

Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<head>
<title>Titel</title>

<link rel='stylesheet' href='styles/<?php if(isset($_GET['css'])) { echo $_GET['css'].".css"; }else{ echo "basic.css"; } ?>' />
</head>
// etc.


Simpel toch?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/02/2007 17:33:00
Quote Anchor link
Djemo schreef op 26.02.2007 17:24:
Url:
index.php?css=blue

Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<head>
<title>Titel</title>

<link rel='stylesheet' href='styles/<?php if(isset($_GET['css'])) { echo $_GET['css'].".css"; }else{ echo "basic.css"; } ?>' />
</head>
// etc.


Simpel toch?


Wacht ik roep poepkleur.css op.. O sorry die bestaat niet....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if(!empty($_GET['css'])) {

    if(file_exists($_GET['css'].'.css')) {

        $css = $_GET['css'];

    }
else {

        $css = 'standaard.css';

    }

}


?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" href="styles/<?php echo $css; ?>" />


Maar ik denk zelf dat zoiets handiger is met de instellingen van iemands profiel, sessies of cookies.. Maar ik zouw cookies liever niet gebruiken omdat die uitgeschakelt kunnen worden

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Steven Prins

Steven Prins

27/02/2007 07:25:00
Quote Anchor link
Bedankt!!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Prins
 
Steven Prins

Steven Prins

28/02/2007 08:06:00
Quote Anchor link
En wat als ik nou bij voorbeeld id?=123&abc wil hebben? Moet ik dan 2 dezelfde gets?
 
- -

- -

28/02/2007 08:25:00
Quote Anchor link
dan doe je:
pagina.php?id=123&css=abc
 
Steven Prins

Steven Prins

03/03/2007 08:17:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een site in frame maken. Ik was van plan dat ik met de iframe in de url ?lengte=123&breedte=122. Is dat verstandig, want iedereen kant de maten van de frame veranderen en hoe moet het. Ben egt een super noob.

Alvast bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.