informatie terug van idealbetaling via mollie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lex moen

lex moen

28/03/2013 18:42:54
Quote Anchor link
Ik heb een idealbetaling ingesteld en dat lukt. Er komt mooi een lijst met banken en iemand kan betalen. Maar na betaling stuurt mollie gegevens naar een phppagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

require_once "Payment.php";

$partner_id  = 1094211; // Uw mollie partner ID

if (isset($_GET['transaction_id']))
{
  
    $iDEAL = new Mollie_iDEAL_Payment ($partner_id);
    $iDEAL->setTestMode();
    
    $iDEAL->checkPayment($_GET['transaction_id']);

    if ($iDEAL->getPaidStatus())
    {

        /* De betaling is betaald, deze informatie kan opgeslagen worden (bijv. in de database).
              Met behulp van $iDEAL->getConsumerInfo(); kunt u de consument gegevens ophalen (de
           functie returned een array). Met behulp van $iDEAL->getAmount(); kunt u het betaalde
           bedrag vergelijken met het bedrag dat afgerekend zou moeten worden. */

            
            
    }
}




wat ik nu niet snap, is wat ik nou aanmoet met $iDEAL->getConsumerInfo();  en $iDEAL->getAmount(); hoe sla ik nu gegevens op in de mysql database, dus hoe krijg ik het nu in zoiets als $insert ="insert into projekt () values ();
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:44:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2013 19:05:54
Quote Anchor link
Voor zover ik kan zien is


$iDEAL->getConsumerInfo(); een array, met diverse soorten informatie.
Het beste is om deze even in een variabele op te slaan, om vervolgens als een array uit te lezen:

$ConsumerData = $iDEAL->getConsumerInfo();
print_r($ConsumerData);

Vervolgens zie je welke array-elementen je kan gebruiken.
 
Lex moen

lex moen

28/03/2013 19:19:27
Quote Anchor link
YES, probleem opgelost

bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.