Informatie uit een ander venster importeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sven

Sven

12/08/2007 11:46:00
Quote Anchor link
Zou het mogelijk zijn om gegevens uit een ander venster te importeren in jouw actieve internetvenster, en daarmee aan de slag te gaan?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:52:45
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/08/2007 12:31:00
Quote Anchor link
Wat voor venster bedoel je en om wat voor soort informatie gaat het?
 
Sven

Sven

12/08/2007 12:33:00
Quote Anchor link
bijv. zoekinformatie van google gebruiken in een ander venster
 
GaMer B

GaMer B

12/08/2007 12:35:00
Quote Anchor link
File_get_contents() doet dat voor je...
 
Sven

Sven

12/08/2007 12:39:00
Quote Anchor link
maar dan wat de gebruiker op dat moment aan het bekijken is
dus actuele informatie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sven
 
- SanThe -

- SanThe -

12/08/2007 12:41:00
Quote Anchor link
Sven schreef op 12.08.2007 12:39:
maar dan wat de gebruiker op dat moment aan het bekijken is
dus actuele informatie

Het is niet te hopen dat dat kan.
Dat zou leuk zijn bij het internetbankieren.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/08/2007 12:43:00
Quote Anchor link
Dat zou je met javascript op moeten lossen, maar dat werkt volgens mij alleen als dat andere venster vanuit het eerste venster geopend is.

Je kunt namelijk met javascript wel in de parent achter de huidige url van een popup komen en deze vervolgens met file_get_contents() laden en weergeven.

Kijk ook eens naar deze tutorial over cross window scripting.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Sven

Sven

12/08/2007 12:50:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.08.2007 12:41:
Sven schreef op 12.08.2007 12:39:
maar dan wat de gebruiker op dat moment aan het bekijken is
dus actuele informatie

Het is niet te hopen dat dat kan.
Dat zou leuk zijn bij het internetbankieren.



Het was maar een voorbeeldje.. :D
 
Storeman storeman

storeman storeman

12/08/2007 13:00:00
Quote Anchor link
Jep, het kan wel, met window.opener kun je vanuit het nieuwe venster praten met het opener window. De andere kant kan ook.

Je hebt wel de beperking dat het gaat om gerelateerde functies. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van frames.
 
Sven

Sven

12/08/2007 16:06:00
Quote Anchor link
en is dat ook mogelijk met iframes?

en zo ja, hoe dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.