ingelogd na uitloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/04/2011 11:37:14
Quote Anchor link
Hallo,

Ik kwam vandaag een raar probleempje tegen.
Ik ben bezig met een admin panel voor mijn site.

Probleem:
Nu log ik in op de homepagina. En dan ben ik ingelogd.
Maar dan ga ik naar site.nl/admincp dan ben ik netjes ingelogd.
Maar log ik uit dan blijf ik ingelogd en zijn de session vars weg .
Maar op admincp blijven die session variabelen staan.

Iemand een idee hoe dat komt?
Session_start ontbreekt niet want die staat altijd op index.php waar loguit-module via een switch word geincluded.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
//loguit-module.php
<?php
session_destroy();
header('Location: /');

//admin-cp/index.php
session_start();
echo $_SESSION; //weergeeft {IP} jordi
?>
Gewijzigd op 25/04/2011 11:39:32 door Jordi Kroon
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:19:43
 
Write Down

Write Down

25/04/2011 11:41:59
Quote Anchor link
Ik denk dat je iets fout doet bij de controle of een gebruiker al dan niet is ingelogd. Kan je dat stukje code even tonen?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/04/2011 11:47:21
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['ip']) && isset($_SESSION['naam']) && $_SESSION['ip'] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
//pagina
}
?>


Maar als het hieraan ligt dan zou hij het menu die hij op de homepagina weergeeft ook niet werken . Want die werkt met dezelfde controle en die werkt 100%
 
Write Down

Write Down

25/04/2011 12:06:26
Quote Anchor link
Weird. Doe is het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if(session_destroy()) {
 echo 'Sessie vernietigd';
}
else {
 echo 'Sessie niet vernietigd';
}


//Je kan evt. ook het volgende is proberen
unset($_SESSION);
//evt. nog session_destroy();
?>
 
Arjan -

Arjan -

25/04/2011 12:17:30
Quote Anchor link
Of:

$_SESSION = array();
 
- SanThe -

- SanThe -

25/04/2011 17:14:13
Quote Anchor link
Jij wilt met session_destroy() een session beëindigen.
Dan moet er wel eerst een session zijn.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();
session_destroy();
// nu is de session vernietigd

session_start();
// en u heb je een volledig nieuwe session
?>
 
Arjan -

Arjan -

25/04/2011 17:17:50
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/04/2011 17:14:13:
Jij wilt met session_destroy() een session beëindigen.
Dan moet er wel eerst een session zijn.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();
session_destroy();
// nu is de session vernietigd

session_start();
// en u heb je een volledig nieuwe session
?>


Quote:
Session_start ontbreekt niet want die staat altijd op index.php waar loguit-module via een switch word geincluded.
 
Write Down

Write Down

25/04/2011 17:25:25
Quote Anchor link
@ -SanThe- en Arjan

Overigens, als de TS session_destroy() aanroept zonder dat session_start() is aangeroepen, geeft dit een error. (uiteraard, als PHP errors aanstaan, maar tegenwoordig staat dat standaard aan)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/04/2011 21:12:50
Quote Anchor link
Ik weet dat dat een error weergeeft .

Maar ik vind het raar dat met dezelfde methode het wel op index.php werkt maar niet op admincp/index.php
 
- SanThe -

- SanThe -

25/04/2011 21:22:49
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/04/2011 11:37:14:
Session_start ontbreekt niet want die staat altijd op index.php


En op admincp/index.php?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/04/2011 22:15:43
Quote Anchor link
Helemaal bovenaan de pagina
 
- SanThe -

- SanThe -

25/04/2011 22:17:29
Quote Anchor link
Hoe check je of je bent ingelogd?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/04/2011 22:54:24
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/04/2011 11:47:21:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['ip']) && isset($_SESSION['naam']) && $_SESSION['ip'] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
//pagina
}
?>



Alles gaat op hetzelfde manier als op andere pagina's het blijft vreemd
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/05/2011 22:57:56
Quote Anchor link
Probleem nog niet verholpen .

Ik ben wel tot de conclusie gekomen dat hij dit alleen in firefox 4 doet en niet in internet explorer.

Ik denk zelf dat het temaken heeft met de cache .
Maar hoe los ik dit op.
 
Danny L

Danny L

06/05/2011 23:14:03
Quote Anchor link
Probeer het eens één voor één te unsetten.
Probeer deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();
if (isset($_SESSION["ip"]) && isset($_SESSION["naam"])) { // Verder al jouw overige sessies
unset($_SESSION["naam"]);
unset($_SESSION["ip"]);
echo "Sessies zijn verwijderd";
}
else {
echo "Sessies konden niet verwijderd worden, of je bent niet ingelogd";
}

?>

Misschien helpt het? ....
Gewijzigd op 06/05/2011 23:15:46 door Danny L
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.