Inhoud ID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Guido

Guido

24/10/2004 16:57:00
Quote Anchor link
Dit zal wel echt iets stoms zijn maar ik zie het zo snel niet vandaar deze vraag.

Ik heb een pagina waar een lijst van producten worden getoond. De producten hebben een eigen ID. Wanneer op een bepaald product wordt geklikt in de lijst ga je naar een pagina met details. Dit doe ik met: ?id='.$data[$i]['Product_ID'].' Dit gaat allemaal prima, de pagina met details wordt getoond. Nu heb ik op de details pagina een link naar een reactieformulier en nu wil ik dat een omschrijving van het product wordt meegenomen, dit doe ik via: ?id='.$data['Titel'].' Als ik nu met cursor over de link ga dan zie ik ook netjes de titelomschrijving achter het ID staan maar op het reactieformulier verschijnt het niet. Ik lees het ID uit met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
. Maar ipv de titel krijg ik een 1.

Ik hoop dat iemand deze n00b even kan helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:41:04
 
Micha

Micha

24/10/2004 17:01:00
Quote Anchor link
probeer is: $_GET['id'];
 
Guido

Guido

24/10/2004 18:09:00
Quote Anchor link
Perfect, bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.