inhoud van cookie op pagina weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans Hermes

Hans Hermes

09/05/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben bezig met een flowchart hierbij wil ik gegevens uit een form gaan verwerken in een cookie. De gegevens die in de cookie zijn opgeslagen wil ik weergeven op een andere pagina. Het is mij tot op heden niet gelukt om de gegevens die opgeslagen zijn, weer te geven. Misschien dat iemand mij op weg kan helpen. Hier is de broncode van pagina 1:

<
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script src="../WA_Cookies/Cookies.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
function WA_setFormCookie(cookieObj, formObj, cookieName)     {
  cookieFormToString(cookieObj,formObj,cookieName);
}
//-->
</script>
</head>

<body>
<form action="pagina2.php" method="post" name="invoeren" id="invoeren" onsubmit="WA_setFormCookie(WA_CookieObj,document.invoeren,'WAFC_pagina1_invoeren', )">
  <table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
      <td width="60" height="30">invoegen</td>
      <td><label>
        <input name="waarde" type="text" id="waarde" size="20" />
      </label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2" align="right"><label>
        <input type="submit" name="Ok" id="Ok" value="Ok" />
      </label></td>
    </tr>
  </table>
  </form>
</body>
</html>

en hier de broncode van pagina 2:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<title>page2</title>
</head>

<body>
<?php echo((isset($_COOKIE["WAFC_pagina1_invoeren"]))?$_COOKIE["WAFC_pagina1_invoeren"]:"") ?>
</body>
</html>
[/code
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Hermes
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:09:14
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2009 13:22:00
Quote Anchor link
Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.