Inhoud van een site overnemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Freak

PHP Freak

26/03/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Beste,

ik zou graag een scriptje maken dat hetvolgende doet:
het zou op een bepaalde webpagina moeten zoeken naar woord1 en woord2.
En dat hij alles leest wat er tussen woord1 en woord2 staat, en dat dan op je eigen pagina zet.
Weet iemand hier iets meer over?

Met vriendelijke groet,
Frederic
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:21:46
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/03/2006 19:34:00
Quote Anchor link
Het is jammer dat de seach atm niet werkt, ik hebzo'n 2 weken geleden een mooi script gemaakt om een rooster van een andere website te halen, waar alleen het rooster eraf werd gehaald zegmaar...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$handle
= fopen ("http://www.test.nl", "r");
while (!feof ($handle)) {
   $buffer = fgets($handle, 4096);
   echo $buffer;
}

fclose ($handle);
?>
 
PHP Freak

PHP Freak

26/03/2006 20:49:00
Quote Anchor link
Ok, maar hij toon juist </html> bij iedere site!
Maar weet je niet meer onder welke categorie ofzo?
Dan zou ik het handmatig kunnen zoeken jouw script! :p

Mvg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.