Inklok systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bawo Sambo

Bawo Sambo

29/11/2011 18:45:56
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een schoolopdracht het gaat over een ziekenhuis garage. ze willen dat alleen medewerkers gebruik maken van de parkeergarage. daarom gaan ze een inkloksysteem aanleggen voor de medewerkers die de garage in en uitgaan. Als er na 20 sec niet word uitgeklokt krijgt de beheerder een popup te zien met een melding dat die persoon niet heeft uitgeklokt. als die persoon wel is uitgeklokt krijg je gelijk melding te zien van succesvol uitgeklokt.


Wat ik nu voor me heb is een Access database met medewerkers. die medewerkers moeten kunnen inloggen en daarna kunnen inklokken. Ik moet ook kunnen traceren welke medewerker heeft ingelogd

wat ik eerst zal moeten maken is een inlog systeem.
dan zullen de medewerkers moeten inloggen.
daarna krijg je een keuze menu met inklokken en uitklokken

wat handig zou zijn als ik met een admin user volledige rechten heb. bijvoorbeeld rechten tot mijn database of meer.
en medewerker alleen in en uit kan klokken


maar ik zou niet weten waar ik moet beginnen?

of wil scripts ik moet gaan gebruikers.

Inlog systeem
rechten
medewerkers database
keuze menu
inklok systeem
timer
pop up (melding)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:38:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2011 18:58:45
Quote Anchor link
Waar loop je precies op vast? Wat heb je al?
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

29/11/2011 22:35:21
Quote Anchor link
@ - Aar -

Ik heb nu alleen nog maar een Access database met medewerkers.
maar ik weet nog niet echt veel van php af dus weet niet hoe ik moet beginnen?

kun je me tips geven of voorbeelden?
Inlog systeem en inklok systeem gaat het dus over.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2011 22:55:48
Quote Anchor link
Het begin en het eind:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php

?>


De vraag is eigenlijk: "wat weet je al van PHP?".
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

29/11/2011 23:01:10
Quote Anchor link
de basis van de basis. zoals de code die jij me nu laat zien weet ik wel.
dieper dan dat niet. html ken ik wel redelijk.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2011 23:08:30
Quote Anchor link
Hier een checklist wat je zou moeten kunnen:

[ ] Variabelen begrijpen
[ ] Operators begrijpen
[ ] If else begrijpen
[ ] POST / GET begrijpen
[ ] $_ globals gebruiken.
[ ] Foutafhandelingen en controles inbouwen
[ ] De standaard functies kennen, zoals include, md5, sha1, strlen... etc
[ ] Zelf een functie maken
[ ] ODBC begrijpen (MS Access -> PHP) en e.v.t PDO wat nog fraaier is.
Gewijzigd op 29/11/2011 23:09:37 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/11/2011 09:31:14
Quote Anchor link
Op http://www.pfz.nl/forum/topic/6168-inklok-systeem/ iemand met hetzelfde probleem. Ook daar worden tips gegeven.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/11/2011 10:41:47
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 30/11/2011 09:31:14:
Op http://www.pfz.nl/forum/topic/6168-inklok-systeem/ iemand met hetzelfde probleem. Ook daar worden tips gegeven.

Dat is precies dezelfde persoon met exact dezelfde vraag.
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

30/11/2011 11:08:59
Quote Anchor link
Ja dat klopt, ik kwam daar met dezelfde vraag.
 
Maikel  B

Maikel B

30/11/2011 14:23:01
Quote Anchor link
Aangezien het een schoolopdracht is zal de school je toch wel de informatie leren die je er voor nodig hebt? Dat lijkt mij tenminste.

Ze zullen niet zomaar een opdracht geven en zeggen: Succes ermee!
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

01/12/2011 00:27:10
Quote Anchor link
Ja krijgen er wel paar workshops over. maar dat is echt de basis. voor rest moeten we het zelf uitzoeken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/12/2011 00:28:42
Quote Anchor link
Dan hoop ik dat je flink lang de tijd krijgt voor dit project. Want ik zie dit niet echt als een beginnersproject.
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

01/12/2011 00:29:55
Quote Anchor link
Ik krijg er 8 weken voor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/12/2011 00:30:34
Quote Anchor link
Pittig, maar te doen....
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

01/12/2011 00:32:26
Quote Anchor link
Ik heb nog een vraag met welke script koppel ik mijn Access database aan php?
 
Dashti webdeveloper

Dashti webdeveloper

01/12/2011 01:42:42
Quote Anchor link
@Bawo

Ten eerste wat voor opleiding doe je?
Ten tweede, deze opdracht is heel simpel, voor mij is een half dag werk. Dus als jij 8 weken voor krijgt dan heb je genoeg tijd.

- Voor dat je blind begint met programmeren ga eerste de functionele en niet functionele eisen op papier zetten, dat kan je doen door gesprekken te voeren met de steekholders( in jouw geval, het zal een docent zijn ).
- Dan ga je de schermen teken.
- Maak een overzicht van de gegevens die je hebt in de access bestand.

Deze allemaal bij elkaar wordt je Eisenpakket-document.

Ondertussen koop je dit boek ( PHP 5 en MySQL 5 - de basis ) en jij gaat het lezen. Na 3 a 4 weken heb je genoeg kennis om een klein systeem te ontwikkelen en je opdracht is duidelijk.

Laat even weten als je zo ver bent.
Gewijzigd op 01/12/2011 01:45:19 door Dashti webdeveloper
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

01/12/2011 11:40:00
Quote Anchor link
@ Dashti webdeveloper

Bedankt voor je reactie, Ik doe een mbo ict beheer 4 opleiding, 2e leerjaar. ik was al van plan om een boeken te gaan lezen. waar ik nu momenteel van leer is van w3schools.com en ik heb een pdf op het internet gevonden over php.
ik ben nu al bezig met het functioneel ontwerp daarna zal ik een technisch ontwerp maken.
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

09/12/2011 11:16:00
Quote Anchor link
Dit is mijn foutcode na het importeren van mijn database in tekstbestand naar phpmyadmin, wat is het probleem, hoe los ik dit op?

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''Taeke','T.S.','','Baetman','Gruttostraat 4','9056 LK','Amersfoort','051-2677721' at line 1




('Taeke','T.S.','','Baetman','Gruttostraat 4','9056 LK','Amersfoort','051-2677721','06-12345675','[email protected].','23-1-1965' ,'Financien','Controller')
('Sjoukje','S.','','Biert','Wattstraat 88','9058 RT','Polderland','058-1256391','06-22997753','[email protected]','31-1-1965' ,'Personeelsz.','Medew. PZ')
('Chris','Ch.','','Grunde','Ton 23','9056 AS','Middenland','051-1690622','06-87656765','[email protected]','14-6-1965' ,'Kindergeneesk','Arts')
('Willem','W.T.','','Helva','Plein 201','9062 CX','Amersfoort','058-4567833','06-98766488','[email protected]','12-11-1964' ,'Cardiologie','Cardioloog')
('Jelle','J.J.','','Derus','Hijgdijk 89','9067 HK','Apeldoorn','059-9666143','06-25374859','[email protected]','13-10-1964' ,'Interne geneesk','Internist')
('Sjoukje','S.P.','','Kolksma','Rijn 11','9067 BS','Polderland','059-3338603','06-54587212',,'6-12-1964' ,'Oncologie','Verpleger')
('Elke','E.','','Gerbrandy','Kerklaan 56','9945 DD','Utrecht','051-8653456','06-52847652'[...]
 
- SanThe -

- SanThe -

09/12/2011 12:42:02
Quote Anchor link
... the right syntax to use near ''Taeke','T.S.' ...
Dus kijk eens wat er vóór 'Taeke' staat. Daar staat waarschijnlijk iets wat er niet hoort.
 
Bawo Sambo

Bawo Sambo

11/12/2011 01:36:14
Quote Anchor link
nog iets nu moet ik een timer maken
ik heb al een inlog script. http://phpeasystep.com/phptu/6.html. maar de bedoeling is om na het inloggen, een timer af te laten gaan. als ik niet binnen 20 sec uitlog komt er een melding(pop-up)(email) van dat die persoon niet is uitgeklokt. als ik wel uitlog moet er komen te staan "u bent succesvol uitgeklokt". belangrijk is ook te weten wie is ingelogd of uitlogd.

Hebben jullie daar voorbeelden van. ik heb wat proberen te zoeken, maar ik kom er niet uit.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2011 09:55:24
Quote Anchor link
ERROR 404 - PAGE NOT FOUND
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.