inlcude in een echo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas de vries

thomas de vries

01/03/2011 10:19:07
Quote Anchor link
Goedendag ik heb een klein probleempje

Ik heb de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<div id="content_login">'.include("pages/login.php").'</div>';
?>


Maar ik krijg deze foutmelding:

Warning: include(pages/login.php</div>) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in index.php on line 41

Ik doe het toch zo wel goed?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:56:52
 
Tikkes C

Tikkes C

01/03/2011 10:23:34
Quote Anchor link
include is geen functie...dus doe die haakjes maar weg en sluit met ;

'. include "login.php"; .'
 
- Mark -

- Mark -

01/03/2011 10:25:38
Quote Anchor link
@ Tikkes die ; hoeft er niet tussen. Maar de foutmelding geeft aan dat het bestand dat je wilt includen niet bestaat. Dus of je verwijzing is verkeerd of het bestand bestaat nog niet.
 
Thomas de vries

thomas de vries

01/03/2011 10:27:32
Quote Anchor link
als ik dat op jou manier doe krijg ik deze melding
Parse error: syntax error, unexpected '.' in index.php on line 41

maar heb het al opgelost.
dit werkt wel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<div id="content_login">'.include ("pages/login.php"); '</div>';
?>

dus zonder die .(punt) op het einde

Toevoeging op 01/03/2011 10:28:27:

@mark het bestand bestaat wel alleen hij plakt die <div> achter de include en dat hoort niet.
 
- Mark -

- Mark -

01/03/2011 10:36:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '<div id="content_login">';
include'pages/login.php';
echo '</div>';
?>
Gewijzigd op 01/03/2011 10:36:50 door - Mark -
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

01/03/2011 10:51:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="content_login">

<?php include("pages/login.php"); ?>

</div>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.