Inline frame

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »
Lill-mik

Lill-mik

30/09/2006 17:39:00
Quote Anchor link
Hey allemaal!

Ik zoek al heel lang een script voor een
inlineframe die evengroot word ( hoogte )
als de pagina die erin geshowd word..
Weet iemand dat script ervoor? :)
Wil je hem dan even geven a.u.b.? :D
Alvast bedankt! ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 06:10:28
 
- -

- -

30/09/2006 17:41:00
Quote Anchor link
zal met div (height: auto;) moeten
 
Lill-mik

Lill-mik

30/09/2006 17:44:00
Quote Anchor link
nee doet het niet ;0
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lill-mik
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

30/09/2006 17:51:00
Quote Anchor link
Probeer is zonder iets in te stellen?
 
Simon Blok

Simon Blok

30/09/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Post je code eens.
 
Lill-mik

Lill-mik

30/09/2006 17:55:00
Quote Anchor link
nee ook niet ;( tog bedankt ;)
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

30/09/2006 17:57:00
Quote Anchor link
Ik heb ff voor je zitten googlen, niks gevonden in de zin van het kan...
Wat je zou kunnen doen (erg omslachtig) is kijken dmv van javascript of er scrollbalken zijn, zoniet niks doen, zowel; met een loop steeds een pixel toevoegen aan de height van het iframe
 
Lill-mik

Lill-mik

30/09/2006 18:01:00
Quote Anchor link
Het moet volgens mij ook een javascript zijn en het moet ook bestaan heb het op een site gezien ;)
Maar die eigenaar die ik daarvan ken is zo gierig om het me niet te vertellen :S
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

30/09/2006 18:08:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heeft deze jongen dat zelf gemaakt en is het niet gierig maar rechtvaardig als hij je de code niet wilt geven...
 
Hipska BE

Hipska BE

30/09/2006 18:12:00
Quote Anchor link
wel weet je die site nog?
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

30/09/2006 18:13:00
Quote Anchor link
ik weet niet of dit werk, heb maar wat uit mijn hoofd gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<script>
<!--
while(scrollbars == 'yes') { // of scrollbars == yes (zonde aanhalingstekens dus ;)
    var height = document.getElementById('id_van_iframe').height();
    height++;
}
//-->
</script>


maak er ff een functie en dat ie de iframe aanspreekt als body onLoad
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jason de Ridder
 
Lill-mik

Lill-mik

30/09/2006 18:45:00
Quote Anchor link
Hmm volgens mij doet hij het niet ff testen in browser in frontpage krijg ik foutmelding

Edit: Nee helaas :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lill-mik
 

30/09/2006 18:49:00
Quote Anchor link
Zoiets: http://www.markei.nl/portaal/bezoek.php?webdisgn.markei.nl ?

Als je het scherm aanpast zal het iframe zich aanpassen
 
Lill-mik

Lill-mik

30/09/2006 18:53:00
Quote Anchor link
nee. dat als je op een link klikt die naar een frame gaat bijvoorbeeld:

<a href='index.php' target='iframe1'>Klik hier</a>

Dan gaat hij naar het frame met naam iframe1
als de pagina daarin dan geladen is wil ik graag dat het iframe in de hoogte even groot als de pagina die erin geshowt word, word :P
 
Benny Lava

Benny Lava

30/09/2006 19:01:00
Quote Anchor link
Dan maak je toch een tabel en die zet je op hight 100%.
 
Lill-mik

Lill-mik

30/09/2006 19:08:00
Quote Anchor link
je bedoelt in php heb ik gedaan maar met wat ik wil kan dat helaas niet ;(
 
Raymond ---

Raymond ---

30/09/2006 19:29:00
Quote Anchor link
En wat wil je dan? Mischien kan je dan beter gehulpen worden...
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/09/2006 19:31:00
Quote Anchor link
kijk even hier

Die footer zet zich automatisch onderaan de pagina, ik denk dat je daar wel iets uit kunt halen.
 
Lill-mik

Lill-mik

01/10/2006 10:59:00
Quote Anchor link
Nou kijk:

Je hebt een menu met allerlei linkjes.
Die linkjes openen in een iframe.
Bijvoorbeeld genaamd content.
Als hij hem daarin opent, heb je meestal
een scrolbalk omdat het iframe te klein voor
de pagina is. Ik wil dan dat het iframe in de
lengte even groot word als de pagina die
erin gelinkt word. Dus dat je bijvoorbeeld op
contact klikt. die opent dan in een iframe op
de pagina, het iframe past zich aan op de groote
van de pagina die erin geshowd word. dat wil ik ;)
Gesnapt?? :P
 
K i p

K i p

01/10/2006 11:16:00
Quote Anchor link
Je zult dus met javascript moeten controleren of er scrollbalken zijn.

Zoek Google
Koop een boek
Doe een studie
Vraag een expert (Jan Koehoorn...? :-p)

Jammer dat google weinig resultaten geeft.

Misschien kun je ook meer zeggen wat je wilt, dan kunnen we je misschien helpen door een andere oplossing te geven.
 
Jelmer -

Jelmer -

01/10/2006 11:24:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.