INLOG SYSTEEM PROBLEEM

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Jeroen Plum

Jeroen Plum

13/04/2011 05:42:05
Quote Anchor link
inlog systeem werkt niet, en links openen niet meer?

hieronder vermeld ik de codes

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>EnergyNet Home</title>
<style type="text/css"></style>
<link href="stylesheet/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<style type="text/css"></style>
</head>
<style type="text/css">
#container {
    position: relative;
    width: 780px;
    margin: 0 auto;
}
 
 

</style>


<body>
<div id="container">
<div id="apDiv1"><a href="index.php"><img src="afbeeldingen/logo_energynet.gif" width="867" height="113" alt="Home" /></a></div>
<div id="apDiv2">
  <p><img src="afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" /><a href="index.php?p=algemene_informatie">Algemene informatie</a><br />
    <a href="index.php?p=tarieven">Tarieven</a><br />
    <a href="index.php?p=pakketen">Pakketten</a><br />
    <img src="afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" /><a href="index.php?p=service">Service en onderhoud</a><br />
    <a href="index.php?p=energyservice">EnergyService</a><br />
    <a href="index.php?p=product">Productadvies</a><br />
    <a href="index.php?p=besparingtips">Besparingstips</a><br />
    <img src="afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" /><a href="index.php?p=vraagentwoord">Vraag en antwoord</a><br />
    <a href="index.php?p=mail">Per e-mail</a><br />
    <a href="index.php?p=chat">Via chat</a><br />
    <img src="afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" /><a href="index.php?p=gegevens">Uw gegevens</a><br />
    <a href="index.php?p=nota">Nota en verbruik</a><br />
    <a href="index.php?p=meterstanden">Meterstanden doorgeven</a><br />
  <a href="index.php?p=verhuizing_doorgeven">Verhuizing doorgeven</a></p>
</div>
<div id="apDiv3">
  <p><img src="afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" /><a href="index.php?p=verhuizing_doorgeven">Verhuizen, wat nu?</a><br />
    <img src="afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" /><a href="index.php?p=besparingtips">Besparingstips</a><br />
    <img src="afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" /><a href="index.php?p=klantenservice">Klantenservice</a></p>
  <p>&nbsp;</p>

  </p>
  <table width="70" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1">
<tr>
<form name="form1" method="post"index.php?p=checklogin

">
<td>
<table>
<tr>
<td colspan="3"><strong>Member Login </strong></td>
</tr>
<tr>
<td width="78">Username</td>
<td width="6">:</td>
<td width="78"><input name="myusername" type="text" id="myusername"></td>
</tr>
<tr>
<td>Password</td>
<td>:</td>
<td><input name="mypassword" type="password" id="mypassword"></td>
</tr>
<tr>
<td ><input type="image"src="afbeeldingen/inloggen01.gif"> </td>

</table>
</td>
</form>
</tr>
</table>

    <p><em>Controleer uw gegevens, <br />
      Caps lock moet uit</em></p>
</form>
</div>
<div id="apDiv4">

<?php
if (is_file($_GET['p'] . '.html')) {
$includebstand = ''.$includebstandtemp.'.html';
}

elseif (is_file($_GET['p'] . '.php')) {
$includebstand = ''.$includebstandtemp.'.php';
}

else {
$includebstand = '';
}

if (!empty($includebstand)) {
include($includebstand);
wat doe ik hier verkeert?

verder wil ik de succes login in het form geopent : welkom hr mw

ik ben al maanden bezig maar schiet niet echt op, verder wil ik dat de pagina's geopent kunnen worden als men wel, en niet is ingelogd

graag advies
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:05:36
 
Robin B

Robin B

13/04/2011 08:03:47
Quote Anchor link
<input type="image"src="afbeeldingen/inloggen01.gif">

Moet dit geen submit zijn ?
Want als ik het zo lees kun je nooit je form verzenden

<input type="submit" name="submit" value="Inloggen" />

Verder wat de persoon na mij verteld is dat als je naar een andere pagina wilt gaan wanneer er op submit wordt gedrukt moet je een action gebruiken
<form action="index.php?p=checklogin" method="post" >
Gewijzigd op 13/04/2011 08:10:43 door Robin B
 
Wouter J

Wouter J

13/04/2011 08:05:06
Quote Anchor link
1) Zet je caps lock uit, we zien je topic ook wel als het gewoon kleine letters zijn.
2) Al je vragen zijn vragen die gaan over een basis login systeem. Kijk eerst eens hoe goede login systemen werken en dan kun je er zelf eentje maken.
3) Je zegt dat de links niet werken? Wat werkt er niet? Je mag best wat preciezer zijn in je antwoorden. Je gaat toch ook niet naar de fietsenmaker en zegt: "Mijn fiets doet het niet?"
4) Ik zie ook nergens een inlog systeem, alleen een systeem waarbij een bepaalde pagina wordt op gevraagt.
5) En je zegt $includstand = ''.$includebstantemp.'.php';
Allereerst is de eerste '' nergens voor nodig. En daarnaast is nergens $includebstandtemp aangemaakt
6) In je formtag heb je zomaar een url staan. Die hoort daar niet en vooral die quote na de url hoort daar niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.