Inloggen met php dmv sending a post

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul K

Paul K

02/02/2009 18:07:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Wat ik wil is niet alleen een post verzenden met php, want dat is al gelukt. Ik wil inloggen met php op een website, Ik kan hier helaas niks op google voor vinden :(
Iemand anders die misschien kan helpen/ wel iets kan vinden op google :P?

Mvg Paul
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:04:10
 
Leon

Leon

02/02/2009 18:34:00
Quote Anchor link
Als ik zoek op login scripts kan ik er een heleboel vinden, kijk maar eens tussen de scriptlibrary hier.
 

02/02/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Misschien kan je wat doen met php curl? Zoals iemand het er laatst over had spammen met curl.
 
Paul K

Paul K

02/02/2009 18:45:00
Quote Anchor link
Wat je hieronder zegt is al gelukt, het probleem zit hem denk in de sessions die hij niet kan onthouden e.d.?

@leon ik heb het niet over een login script ofzo maar wil met php een POST sturen naar een site en dan inloggen ;)
 

02/02/2009 18:48:00
Quote Anchor link
Paul schreef op 02.02.2009 18:45:
Wat je hieronder zegt is al gelukt, het probleem zit hem denk in de sessions die hij niet kan onthouden e.d.?

Bedoel je mij?
Ik weet het zo niet. Als het goed is moet cURL wel sessions kunnen onthouden, iig heb ik het wel gehad. Het is wel een gepruts.
 
Paul K

Paul K

02/02/2009 22:05:00
Quote Anchor link
Zou je het misschien nog ergens kunnen opzoeken (A)
 
Paul K

Paul K

03/02/2009 11:58:00
Quote Anchor link
Iemand anders die me kan helpen :')?
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

03/02/2009 14:26:00
Quote Anchor link
Hier al eens naar gekeken?
http://phphulp.nl/php/tutorials/10/547/

Zoek ook eens tutorials over $_SESSION
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.