Inloggen op ASP met PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cake Masher

Cake Masher

21/05/2012 10:07:31
Quote Anchor link
Ik probeer via Curl in te loggen op een ASP login pagina, en daar gegevens af te halen.
Tot nu toe is het me gelukt om in te loggen, maar zodra ik inlog, kan ik niks. Ik krijg cookies door gestuurd in de header, en stuur deze elke keer mee als ik een andere pagina oproep. Zodra ik ben ingelogt krijg ik als output
'Object Moved
This object may be found here.'.

Zodra ik de nieuwe pagina aanroep met via curl met de cookies, werkt het niet. Dan word ik weer doorgestuurd of krijg ik te zien dat ik niet ben ingelogt.

Ik heb de ASP scripts weten te bemachtigen, maar aangezien ik nog nooit bezig ben geweest met ASP word ik er niet veel wijzer van.

Op het moment heb om in te loggen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
        $ch
= curl_init();

        curl_setopt    ($ch, CURLOPT_URL, "http://link/index.asp");
        curl_setopt    ($ch, CURLOPT_COOKIESESSION, true);
        curl_setopt    ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie/cookie.txt');
        curl_setopt    ($ch, CURLOPT_HEADER, 1);
        curl_setopt    ($ch, CURLOPT_POST, 1);
        curl_setopt    ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "action=login&username=gebruikersnaam&password=password");
        curl_setopt    ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

        $output = curl_exec($ch);

       // curl_close($ch);      
        echo $output;
?>


Vervolgens word hij ingelogt, en krijg ik een cookie in de 'cookie' folder.

Ik krijg als header result:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
HTTP/1.1 302 Object moved
Date: Mon, 21 May 2012 07:56:01 GMT
Server: Microsoft-IIS/6.0
X-Powered-By: ASP.NET
Location: default.asp?
Content-Length: 133
Content-Type: text/html
Set-Cookie: ASPSESSIONIDQSSBBTAQ=DEPHATPAADAEFJGAIBJCOANE; path=/
Cache-control: private


In de asp pagina's zie ik het volgende staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
session(""&sitename&"access")="YES"
 session(""&sitename&"accessid")=RS("id")


Ik neem aan dat hier sessies worden geset, maar weet niet of ik die nog steeds heb als ik een andere pagina aan roep.

Kan iemand me veder helpen?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 21/05/2012 10:07:57 door Cake Masher
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:32:01
 
Cake Masher

Cake Masher

22/05/2012 11:15:20
Quote Anchor link
iemand een ideetje?
 
Chris PHP

Chris PHP

22/05/2012 11:18:30
Quote Anchor link
Cake,

Dat kun je heel makkelijk testen door die 2 af te drukken op je scherm in de volgende pagina.
 
Cake Masher

Cake Masher

23/05/2012 13:19:53
Quote Anchor link
Chris,

Dat lukt niet, want ik kom niet veder dan de "Object is verhuist, klik hier om veder te gaan" pagina na het inloggen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.