Inloggen werkt niet. Auth failed.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »
Tino Borst

Tino Borst

13/04/2016 15:26:00
Quote Anchor link
Beste PHPHulp,

Ik (wij) zitten met een probleem. Wij hebben met spoed een Reparatie systeem nodig om Reparaties te noteren voor onze klanten.
Ik heb een php repair systeem gedownload online (GitHub).
Alles is compleet. De MySQL databases zijn opgemaakt en alles is naar mijn webhosting geupload.

Echter, wanneer alles recht staat probeer ik in te loggen. [ admin/admin ] staat in de database. Maar wanneer ik inlog heeft hij een fout:

Quote:
login.php?err_failedauth


Inlog Pagina

Wat heb ik zelf al geprobeerd?

- Andere webhosting [ ik meen xamp, doen kon ik wel inloggen en voerde hij de querys niet uit ] Wat moet er goed staan wil dit goed werken.
- Aanpassingen gemaakt op de login.php
- Radeloos.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?php

if($_SERVER["HTTPS"] != "on") {
 $pageURL = "www.seth0.net/alkmaar";
 if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
  $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"] . ":" . $_SERVER["SERVER_PORT"] . $_SERVER["REQUEST_URI"];
 }
else {
  $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"] . $_SERVER["REQUEST_URI"];
 }

 header($pageURL);
}



// Load includes
require ('dbconnect.php');
require ('globals.php');
require ('querys.php');
$sql = new mysql();
$querys = new querys($sql);
$global = new globals($sql, $querys);
// Store HTML Login form as a variable
$loginform='
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <title> '
.$PRODUCT_HEADER.' : Login</title>
    <link href="files/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
    <link href="files/css/login.css" rel="stylesheet">
    <link href="files/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet">
    <!-- HTML5 shim and Respond.js IE8 support of HTML5 elements and media queries -->
    <!--[if lt IE 9]>
      <script src="files/js/html5shiv.js"></script>
      <script src="files/js/respond.min.js"></script>
    <![endif]-->
  </head>
  <body>'
;
// Here we will handle some different login errors
if(isset($_GET['err_disabled'])) {
    $loginform .=' <div class="alert alert-danger text-center"><strong>Account Disabled.</strong> You may have used the wrong password too many times.</div>';
}
elseif(isset($_GET['err_failedauth'])) {
    $loginform .=' <div class="alert alert-danger text-center"><strong>Oops!</strong> Login failed, please try again.</div>';
}
elseif(isset($_GET['err_session'])) {
    $loginform .=' <div class="alert alert-danger text-center"><strong>Invalid or non-existent session.</strong> Please login.</div>';
}
elseif(isset($_GET['logout'])) {
    $loginform .=' <div class="alert alert-success text-center"><strong>Success!</strong> You have logged out. Please login to continue working.</div>';
}
else {
    $loginform .=' <div class="well text-center">This is a secure area, your IP Address <strong>' . $global->getIP() . '</strong> has been logged. No unauthorized access permitted.</div>';
}

// Continue with the login form
$loginform .='    <div class="container">
      <form class="form-signin" role="form" method="post" action="login.php">
        <h1 class="form-signin-heading"><img src="files/logo.png" alt="Instrument Repair Portal"></h1>
        <div class="form-group input-group">
        <span class="input-group-addon"><i class="fa fa-user"></i></span>
        <input type="text" id="username" name="username" class="form-control" placeholder="Username" required autofocus>
        </div>
        <div class="form-group input-group">
        <span class="input-group-addon"><i class="fa fa-lock"></i></span>
        <input type="password" id="password" name="password" class="form-control" placeholder="Password" required>
        </div>
        <button class="btn btn-lg btn-primary btn-block" type="submit">Login</button>
      </form>
      <div class="footer text-center">'
.$PRODUCT_FOOTER.'</div>
    </div>
  </body>
</html>
'
;
// Get the time in a nice format for later
$now = date("d-m-Y H:i:s");
// Proceed with authentication if we recieved form data
if ((isset($_POST['username']) && isset($_POST['password']))) {

// Get password from database and encrypt the password we recieved from POST
$getpass = $sql->runQuery($querys->getPassword($username));
$dbpass = $getpass['password'];
$encpass = $global->rebuildEncryption($password, $dbpass);
// Authenticate
$numrows = $sql->runNumRowsQuery($querys->getUserDetails($username, $encpass));
$dbUserDetails = $sql->runQuery($querys->getUserDetails($username, $encpass));
// Check to see if login was successful
if ($numrows != 0) {
    // Proceed if the account is not disabled
    if ($dbUserDetails['userlevel'] != 0) {
        // Initialize session
        session_start();
        $_SESSION['id'] = session_id();
        $_SESSION['userAgent'] = $global->SessEncrypt($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
        $_SESSION['userlevel'] = $dbUserDetails['userlevel'];
        $_SESSION['userid'] = $dbUserDetails['uid'];
    
        // Write session information to database
        $updateUserSession = $sql->updateQuery($querys->updateUserSession($_SESSION['userid'], $_SESSION['id']));
        $updateUserAgent = $sql->updateQuery($querys->updateUserAgent($_SESSION['userid'], $_SESSION['userAgent']));
        // Log the successful login to auth table
        $sql->insertQuery($querys->insertAuthlog($dbUserDetails['uid'], 1, $global->getIP(), $now));
        
    // Update IP and timestamp against user account
    $sql->updateQuery($querys->updateUserLastlog($dbUserDetails['uid'], $global->getIP(), $now));
        // Send to joblist.php
        header("Location: joblist.php");
    }
else {
        // If the account is disabled
        // Send them back to login page with disabled message

        header("Location: login.php?err_disabled");
    }
}
else {
    // If authentication failed
    // Make sure any existing session is destroyed

    session_start();
    session_unset();
    session_destroy();
  
    // Log the failure
    $sql->insertQuery($querys->insertAuthlog($dbUserDetails['uid'], 0, $global->getIP(), $now));
    // Send them back to login page with failed message
    header("Location: login.php?err_failedauth");
}
}
else {
    // Make sure any existing session is destroyed
    session_start();
    session_unset();
    session_destroy();
    // Send them to login as we didn't recieve POST data
    echo $loginform;
}

?>


Nu ben ik helaas geen PHP Expert en kan ik alleen php voor alsnog een beetje lezen.

Bijbehoorde bestanden in de login.php die geinclude worden:

Globals.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
<?php
/*
*
* Instrument Repair Portal - A simple repair management system
* Developed by Chris Elliott --
* Filename: globals.php
*
*/
            // Product Details

            $PRODUCT_HEADER = "Repair Portal - ";
            $PRODUCT_FOOTER = "Repair Portal - ";
            $PRODUCT_VERSION = "Version 1.0";

            // JQuery toastmessage OK alert
        function alertOK($message) {
            echo "
            <script type=\"text/javascript\">
            $().toastmessage('showSuccessToast', \"$message\");
            </script>
            "
;
        }


            // JQuery toastmessage Error alert
        function alertERR($message) {
            echo "
            <script type=\"text/javascript\">
            $().toastmessage('showErrorToast', \"$message\");
            </script>
            "
;
        }

        
            // JQuery toastmessage Warning alert
        function alertWARN($message) {
            echo "
            <script type=\"text/javascript\">
            $().toastmessage('showWarningToast', \"$message\");
            </script>
            "
;
        }


            // Start the global class
        class globals {        

            private $sql;
            private $querys;
            
            // Start the SQL query construct
        function __construct($sql, $q) {
            $this->sql = $sql;
            $this->querys = $q;
        }

                    
            // Populates dropdown menus based on database values
        function dropDownValues($ddvalues, $selected, $selectname) {
            $countArray = array_map("count", $ddvalues);
            $totalCount = array_sum($countArray);    
            $num =  $totalCount / 2;
            echo '<select name="'.$selectname.'" id="'.$selectname.'" autocomplete="off">';
            $i = "0";
            while( $i < $num) {
                echo '<option value="'.$ddvalues['values'][$i]. '"';
                if ($selected == $ddvalues['values'][$i]) {
                    echo ' selected';
                }

                echo '>'.$ddvalues['label'][$i].'</option>';
                 $i++;
            }

            echo '</select>';
            return TRUE;
        }

        
            // Basic string cleaning function
        function cleanInject( $string ) {
            $string = mysqli_real_escape_string($sql->connect, $string);
        }

        
        // A clean function for form textarea input sanitization
        function textareaClean($string) {
            if(get_magic_quotes_gpc()) {
                $string = stripslashes($string);
            }

            elseif(!get_magic_quotes_gpc()) {
                $string = addslashes(trim($string));
            }

            $string = filter_var($string, FILTER_SANITIZE_STRING);
            return $string;
        }


            // A clean function for form input sanitization
        function Clean($string) {
            if(get_magic_quotes_gpc()) {
                $string = stripslashes($string);
                    }
elseif(!get_magic_quotes_gpc()) {
                $string = addslashes(trim($string));
                    }

                    $string = escapeshellcmd($string);
                    $string = mysqli_real_escape_string($this->sql->passConn(), $string);
                    $string = filter_var($string, FILTER_SANITIZE_STRING);
                    $string = stripslashes(strip_tags(htmlspecialchars($string, ENT_QUOTES)));
                    return $string;
        }

    
        // Encrypt the password via Bcrypt 12-interation hash and random salt    
        function Encrypt($toEncrypt) {
            $salt = '$2a$12$' . substr(md5(uniqid(rand(), true)), 0, 22);
            $enc = crypt($toEncrypt, $salt);
            return $enc;
        }

        
        // Rebuild existing password with input and salt stored in database
        function rebuildEncryption($toEncrypt, $dbSalt) {
                    $salt = substr($dbSalt,0,29);
                    $enc = crypt($toEncrypt, $salt);
                    return $enc;
        }


        // Light hashing function for session data    
        function SessEncrypt($SessString) {
            $enc = md5($SessString);
            return $enc;
        }

        
        // A reliable way to get the clients external IP
        function getIP() {
                    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {
                           $ip = $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
                    }
elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {
                           $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
            }

                    return $ip;
        }


// End the global class        
}
?>


Querys.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
<?php
/*
*
* Instrument Repair Portal - A simple repair management system
* Developed by Chris Elliott
* Filename: querys.php
*
*/
        // Start the SQL queries class

    class querys {
    
            // Create a function to connect our queries to the SQL class
        function querys($sql) {
            $this->connect = $sql;
        }


            // SQL queries begin below, no comments should be needed here

        function getPassword($username) {
            $query = "
            SELECT password FROM `users`
            WHERE
            `username` = '"
. $username ."'
            LIMIT 1;
            "
;
            return $query;
        }

                function
getUserFirstname($username) {
                        $query = "
                        SELECT firstname FROM `users`
                        WHERE
                        `username` = '"
. $username ."'
                        LIMIT 1;
                        "
;
                        return $query;
                }
        
        function
getUserDetails($username, $password) {
            $query = "
            SELECT * FROM `users`
            WHERE
            `username` = '"
. $username ."'
            AND
            `password` = '"
. $password ."'
            LIMIT 1;
            "
;
            return $query;
        }
                
        function
getUserDetailsWoPass($uid) {
            $query = "
            SELECT * FROM `users`
            WHERE
            `uid` = '"
. $uid ."';
            "
;
            return $query;
        }

        function
updateUserSession($userid, $sessionid) {
            $query = "
            UPDATE `users`
            SET
            `sessionid` = '"
. $sessionid ."'
            WHERE
            `uid` =  '"
. $userid ."';";
            return $query;
        }

        function
updateUserAgent($userid, $useragent) {
            $query = "
            UPDATE `users`
            SET
            `useragent` = '"
. $useragent ."'
            WHERE
            `uid` =  '"
. $userid ."';";
            return $query;
        }

        function
insertAuthlog($userid, $type, $ip, $date) {
            $query = "
            INSERT INTO `auth`
            (`uid`, `type`, `ip`, `date`)
            VALUES
            ('"
. $userid ."', '". $type ."', '" . $ip . "', '" . $date . "');";
            return $query;
        }

        function
getFailedAuthlog($uid) {
            $query = "
            SELECT * from `auth`
             WHERE
            `uid` = '"
. $uid ."'
            AND
            `type` = '0'"
;
            return $query;
        }

        function
getCustomerList() {
            $query = "
            SELECT * FROM `customers`
            ORDER BY customername ASC"
;
            return $query;
        }

        function
getActivityList() {
            $query = "
            SELECT * FROM `activitylog`
            ORDER BY aid ASC"
;
            return $query;
        }
        
        function
getJobList() {
            $query = "
            SELECT * FROM `jobs`
            WHERE
            `closed` = '0'
            AND `repairtype` != '6'
            AND `repairtype` != '7'"
;
            return $query;
        }

                function
getTradeinJobList() {
                        $query = "
                        SELECT * FROM `jobs`
                        WHERE
                        `closed` = '0'
            AND `repairtype` = '6' OR `repairtype` = '7'"
;
                        return $query;
                }
        
        function
getArchiveJobList() {
            $query = "
            SELECT * FROM `jobs`
            WHERE
            `closed` = '1'"
;
            return $query;
        }
                
        function
getCustomer($customerid) {
            $query = "
            SELECT * FROM `customers`
            WHERE `id` = '"
. $customerid ."' ";
            return $query;
        }
        
        function
getJob($jobid) {
            $query = "
            SELECT * FROM `jobs`
            WHERE `id` = '"
. $jobid ."' ";
            return $query;
        }

        function
getCustomerName($customerid) {
            $query = "
            SELECT `customername` FROM `customers`
            WHERE `id` = '"
. $customerid ."' ";
            return $query;
        }
        
        function
getEquipmentName($equipmentid) {
            $query = "
            SELECT `equipment` FROM `equipment`
            WHERE `id` = '"
. $equipmentid ."' ";
            return $query;
        }
        
        function
getUserName($userid) {
            $query = "
            SELECT `firstname`, `lastname` FROM `users`
            WHERE `uid` = '"
. $userid ."' ";
            return $query;
        }
        
        function
getEquipment($equipmentid) {
            $query = "
            SELECT * FROM `equipment`
            WHERE `id` = '"
. $equipmentid ."' ";
            return $query;
        }

        function
getUser($puserid) {
            $query = "
            SELECT * FROM `users`
            WHERE `uid` = '"
. $puserid ."' ";
            return $query;
        }

        function
updateCustomer($customerid, $customername, $customerno, $customercontact, $customerphone, $customeremail, $notes) {
            $query = "
            UPDATE `customers`
            SET
            `customername` = '"
. $customername ."',
            `customerno` = '"
. $customerno ."',
            `customercontact` = '"
. $customercontact ."',
            `customerphone` = '"
. $customerphone ."',
            `customeremail` = '"
. $customeremail ."',
            `notes` = '"
. $notes ."'
            WHERE
            `id` = '"
. $customerid ."';";
            return $query;
        }
        
        function
updateJob($jobid, $repairloan, $repairtype, $repairstatus, $engineer, $notes, $jobclosed, $updateflag) {
            $query = "
            UPDATE `jobs`
            SET
            `repairloan` = '"
. $repairloan ."',
            `repairtype` = '"
. $repairtype ."',
            `repairstatus` = '"
. $repairstatus ."',
            `uid` = '"
. $engineer ."',
            `notes` = '"
. $notes ."',
            `closed` = '"
. $jobclosed ."',
            `updateflag` = '"
. $updateflag ."'
            WHERE
            `id` = '"
. $jobid ."';";
            return $query;
        }
        
        function
updateJobUpdated($jobid, $today) {
            $query = "
            UPDATE `jobs`
            SET
            `custupdated` = '"
. $today ."'
            WHERE
            `id` = '"
. $jobid ."';";
            return $query;
        }
        
        function
updateJobClosuredate($jobid, $today) {
            $query = "
            UPDATE `jobs`
            SET
            `closeddate` = '"
. $today ."'
            WHERE
            `id` = '"
. $jobid ."';";
            return $query;
        }
        
        function
updateUserWOPass($userid, $firstname, $lastname, $email) {
            $query = "
            UPDATE `users`
            SET
            `firstname` = '"
. $firstname ."',
            `lastname` = '"
. $lastname ."',
            `email` = '"
. $email ."'
            WHERE
            `uid` = '"
. $userid ."';";
            return $query;
        }
        
        function
updateUser($userid, $firstname, $lastname, $email, $password) {
            $query = "
            UPDATE `users`
            SET
            `firstname` = '"
. $firstname ."',
            `lastname` = '"
. $lastname ."',
            `email` = '"
. $email ."',
            `password` = '"
. $password ."'
            WHERE
            `uid` = '"
. $userid ."';";
            return $query;
        }
        
        function
updateEquipment($equipmentid, $equipmentname) {
            $query = "
            UPDATE `equipment`
            SET
            `equipment` = '"
. $equipmentname ."'
            WHERE
            `id` = '"
. $equipmentid ."';";
            return $query;
        }
        
        function
updateUserLastlog($userid, $lastloginip, $lastlogin) {
            $query = "
            UPDATE `users`
            SET
            `lastloginip` = '"
. $lastloginip ."',
            `lastlogin` = '"
. $lastlogin ."'
            WHERE
            `uid` = '"
. $userid ."';";
            return $query;
        }
        
        function
getEquipmentList() {
            $query = "
            SELECT * FROM `equipment`
            ORDER BY equipment ASC"
;
            return $query;
        }
          
        function
getPaginationTable($dbtable, $orderby, $ascdesc, $limit) {
            $query = "
            SELECT * FROM `"
.$dbtable."`
            ORDER BY `"
.$orderby."` ".$ascdesc." ".$limit.";";
            return $query;
        }

        function
getPaginationTableArc($dbtable, $orderby, $ascdesc, $limit) {
            $query = "
            SELECT * FROM `"
.$dbtable."`
            WHERE `closed` = '1'
            ORDER BY `"
.$orderby."` ".$ascdesc." ".$limit.";";
            return $query;
        }
        
        function
getPaginationTableOpen($dbtable, $orderby, $ascdesc, $limit) {
            $query = "
            SELECT * FROM `"
.$dbtable."`
            WHERE `closed` = '0'
            AND `repairtype` != '6'
            AND `repairtype` != '7'
            ORDER BY `"
.$orderby."` ".$ascdesc." ".$limit.";";
            return $query;
        }
        
                function
getPaginationTableOpenTradeIN($dbtable, $orderby, $ascdesc, $limit) {
                        $query = "
                        SELECT * FROM `"
.$dbtable."`
                        WHERE `closed` = '0'
            AND `repairtype` = '6' OR `repairtype` = '7'
                        ORDER BY `"
.$orderby."` ".$ascdesc." ".$limit.";";
                        return $query;
                }

        function
removeCustomer($customerid) {
            $query = "
            DELETE FROM `customers`
            WHERE
            `id` = '"
.$customerid."';";
            return $query;
        }
        
        function
removeJob($jobid) {
            $query = "
            DELETE FROM `jobs`
            WHERE
            `id` = '"
.$jobid."';";
            return $query;
        }
        
        function
insertCustomer($customername, $customerno, $customercontact, $customerphone, $customeremail, $notes) {
            $query = "
            INSERT INTO `customers`
            (`customername`, `customerno`, `customercontact`, `customerphone`, `customeremail`, `notes`)
            VALUES
            ('"
. $customername ."', '". $customerno ."', '" . $customercontact . "', '" . $customerphone . "', '" . $customeremail. "', '" . $notes. "');";
            return $query;
        }
        
        function
insertJob($customer, $equipment, $serialno, $serviceorder, $daterecv, $repairtype, $repairstatus, $engineer, $notes, $closed, $externalno, $repairloan) {
            $query = "
            INSERT INTO `jobs`
            (`cid`, `iid`, `serialno`, `serviceord`, `daterecv`, `repairtype`, `repairstatus`, `uid`, `notes`, `closed`, `externalno`, `repairloan`)
            VALUES
            ('"
. $customer ."', '". $equipment ."', '" . $serialno . "', '" . $serviceorder . "', '" . $daterecv. "', '" . $repairtype ."', '" . $repairstatus ."', '" . $engineer ."', '" . $notes ."', '" . $closed ."', '" . $externalno ."', '" . $repairloan ."');";
            return $query;
        }

        function
removeEquipment($equipmentid) {
            $query = "
            DELETE FROM `equipment`
            WHERE
            `id` = '"
.$equipmentid."';";
            return $query;
        }

        function
insertEquipment($equipment) {
            $query = "
            INSERT INTO `equipment`
            (`equipment`)
            VALUES
            ('"
. $equipment ."');";
            return $query;
        }

        function
insertActivity($action, $date, $uid) {
            $query = "
            INSERT INTO `activitylog`
            (`action`, `date`, `uid`)
            VALUES
            ('"
. $action ."', '". $date ."', '". $uid ."');";
            return $query;
        }

        function
getUserList() {
            $query = "
            SELECT * FROM `users`
                        "
;
            return $query;
        }

        function
removeUser($puserid) {
            $query = "
            DELETE FROM `users`
            WHERE
            `uid` = '"
.$puserid."';";
            return $query;
        }

        function
insertUser($username, $password, $firstname, $lastname, $email, $userlevel) {
            $query = "
            INSERT INTO `users`
            (`username`, `password`, `firstname`, `lastname`, `email`, `userlevel`)
            VALUES
            ('"
. $username ."', '". $password ."', '". $firstname ."', '". $lastname ."', '". $email ."', '". $userlevel ."');";
            return $query;
        }
        
        function
searchJobSN($searchitem, $jobstatus) {
            $query = "
            SELECT * FROM `jobs`
            WHERE `serialno` = '"
. $searchitem ."'
            AND `closed` = '"
. $jobstatus ."'";
            return $query;
        }
        
        function
searchJobSO($searchitem, $jobstatus) {
            $query = "
            SELECT * FROM `jobs`
            WHERE `serviceord` = '"
. $searchitem ."'
            AND `closed` = '"
. $jobstatus ."'";
            return $query;
        }
        
        function
searchJobAccNo($searchitem, $jobstatus) {
            $query = "
            SELECT * FROM `jobs`
            WHERE `cid` = '"
. $searchitem ."'
            AND `closed` = '"
. $jobstatus ."'";
            return $query;
        }

                function
searchJobAccNoGetCID($searchitem) {
                        $query = "
                        SELECT `id` FROM `customers`
                        WHERE `customerno` LIKE '%"
. $searchitem ."%'";
                        return $query;
                }

        
                function
searchJobCustomerNameGetCID($searchitem) {
                        $query = "
            SELECT `id` FROM `customers`
                        WHERE `customername` LIKE '%"
. $searchitem ."%'";
                        return $query;
                }

                function
searchJobCustomerNameCID($cid, $jobstatus) {
                        $query = "
                        SELECT * FROM `jobs`
                        WHERE `cid` = '"
. $cid ."'
                        AND `closed` = '"
. $jobstatus ."'";
                        return $query;
                }
        
        
        function
searchJobEngineerName($searchitem, $jobstatus) {
            $query = "
            SELECT * FROM `jobs`
            JOIN users ON jobs.uid = users.uid
            WHERE `username` = '"
. $searchitem ."'
            AND `closed` = '"
. $jobstatus ."'";
            return $query;
        }
        
        function
searchCustomerAccNo($searchitem) {
            $query = "
            SELECT * FROM `customers`
            WHERE `customerno` = '"
. $searchitem ."'";
            return $query;
        }

        function
searchCustomerName($searchitem) {
            $query = "
            SELECT * FROM `customers`
            WHERE `customername` LIKE '%"
. $searchitem ."%'";
            return $query;
        }

        function
searchEquipmentName($searchitem) {
            $query = "
            SELECT * FROM `equipment`
            WHERE `equipment` LIKE '%"
. $searchitem ."%'";
            return $query;
        }
        
        function
searchUserName($searchitem) {
            $query = "
            SELECT * FROM `users`
            WHERE `username` = '"
. $searchitem ."'";
            return $query;
        }
        
        function
searchUserFirstName($searchitem) {
            $query = "
            SELECT * FROM `users`
            WHERE `firstname` LIKE '%"
. $searchitem ."%'";
            return $query;
        }
}

?>




Ik hoop dat ik zo goed mogelijk informatie heb gegeven. Mocht je dit een interresant probleem vinden en graag willen helpen met oplossen. Klein bedrag kan er tegen over staan.

Blij met jullie hulp.

Tino
Gewijzigd op 13/04/2016 15:36:48 door Tino Borst
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:35:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2016 15:31:04
Quote Anchor link
Kan je de *relevante* code hier tonen (tussen code-tags) voordat ze opeens niet meer op Pastebin zouden staan. Hier op het forum plaatsen is dan een stuk overzichtelijker. Alvast bedankt.
 
Tino Borst

Tino Borst

13/04/2016 15:33:41
Quote Anchor link
Aangepast, ik laat die andere nog heel even staan mochten die ook belangrijk zijn met de login.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.