inloggen wit beeld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

15/04/2007 23:06:00
Quote Anchor link
op mijn site doet de inlogpagina het niet
http://www.corleone-crime.com/login.php

ik krijg alleen wit beeld
weet iemand misschien hoe dit komt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:30:12
 
Sander b

sander b

15/04/2007 23:18:00
Quote Anchor link
Wat is de code van je inlogscript?
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

15/04/2007 23:21:00
Quote Anchor link
ow jah sorry :p

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
  include("config.php");
  if(isset($_POST['login'],$_POST['password'])) {
    $dbres = mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`online`) AS `online` FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['login']}' AND `pass`=MD5('{$_POST['password']}')");
    if(($data = mysql_fetch_object($dbres)) && $data->activated == 1) {
    }
  }

?>

<html>
<head>
<title>Corleone Crime</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css-new.css">
</head>
<table align="center" width=100% cellpadding="0" cellspacing="0">
<?php /* ------------------------- */
  if($_GET['x'] == "logout"){
    session_unset($_SESSION['pass']);
    session_destroy($_SESSION['login']);
    session_unset($_SESSION['pass']);
    session_destroy($_SESSION['login']);
    echo"<table align="center" width=100% cellpadding="0" cellspacing="0">
           <tr><td class=subTitle><b>Uitloggen</b></td></tr>
           <tr><td class=mainTxt>U bent nu uitgelogd. Een ogenblik geduld.<br><a href=index.php><b>Wacht niet<b></a></td></tr>"
;
    echo"<meta http-equiv=Refresh content=3;url=index.php>";
  }

  elseif($data) {
    $time = time();
/*  if (($time - $data->online) < 60) { print "Je moet 60 seconden wachten voordat je weer kan inloggen.\n"; exit; }  */
if($data->activated == 0) { print "Je acount is nog niet geactiveerd.\n"; }
else {
  $_SESSION['login']        = $_POST['login'];
  $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
  $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `multiple` WHERE `ip`='$ip'");
  $allo = mysql_fetch_object($dbres);
  $allo = ($allo->allo == 1) ? 1 : 0;
  $exi = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `iplog` WHERE `ip`='$ip' AND `login`='{$_POST['login']}'"));
  if ($exi == 1) { mysql_query("UPDATE `iplog` SET `time`=NOW() WHERE `login`='{$_POST['login']}' AND `ip`='$ip'"); }
  else { mysql_query("INSERT INTO `iplog`(`login`,`ip`,`time`,`allo`,`status`) values('{$_POST['login']}','$ip',NOW(),'$allo','{$data->status}')"); }
  echo"<table align="center" width=100% cellpadding="0" cellspacing="0">
           <tr><td class=subTitle><b>Inloggen</b></td></tr>
           <tr><td class=mainTxt>U bent nu ingelogd. Een ogenblik geduld.</td></tr>"
;
    echo"<meta http-equiv=Refresh content=3;url=index1.php>";  
}
}

  else {
      if(isset($_POST['login'],$_POST['pass']))
      print "Verkeerde gebruikersnaam/wachtwoord.\n";

    print <<<ENDHTML
 <tr><td>
    <form method="post">
<table align="center" width=100% cellpadding="0" cellspacing="0">
        <tr>
    <td class="subTitle"><b>Inloggen</b></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="mainTxt"><table width=100%>
        <tr>
          <td width="49%"><div align="right">Gebruikersnaam:</div></td>
          <td width="2%">&nbsp;</td>
          <td width="49%"><input type="text" name="login" maxlength=16 width="150"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td width="49%"><div align="right">Wachtwoord:</div></td>
          <td width="2%">&nbsp;</td>
          <td width="49%"><input type="password" name="password" maxlength=16 width="150"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td></td>
          <td></td>
          <td><input type="submit" name="submit" width="150" value="Login"></td>
        </tr>
      </table></table>
    </form>
  </td></tr>
ENDHTML
;
  }

?>

</table>
</body>
</html>
</table>
 
Sander b

sander b

15/04/2007 23:30:00
Quote Anchor link
hmm.. ik zie dat je geregeld echo "<td width="">"; doet.. dit moet

echo "<td width=\"\">"; zijn.. misschien zou ik ook ipv print <<<ENDHTML gewoon je PHP sluiten en weer open bij ENDHTML;
 
Sander b

sander b

15/04/2007 23:32:00
Quote Anchor link
Probeer dit eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
  include("config.php");
  if(isset($_POST['login'],$_POST['password'])) {
    $dbres = mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`online`) AS `online` FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['login']}' AND `pass`=MD5('{$_POST['password']}')");
    if(($data = mysql_fetch_object($dbres)) && $data->activated == 1) {
    }
  }

?>

<html>
<head>
<title>Corleone Crime</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css-new.css">
</head>
<table align="center" width=100% cellpadding="0" cellspacing="0">
<?php /* ------------------------- */
  if($_GET['x'] == "logout"){
    session_unset($_SESSION['pass']);
    session_destroy($_SESSION['login']);
    session_unset($_SESSION['pass']);
    session_destroy($_SESSION['login']);
    echo"<table align=\"center\" width=\"100%\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">
           <tr><td class=subTitle><b>Uitloggen</b></td></tr>
           <tr><td class=mainTxt>U bent nu uitgelogd. Een ogenblik geduld.<br><a href=index.php><b>Wacht niet<b></a></td></tr>"
;
    echo"<meta http-equiv=Refresh content=3;url=index.php>";
  }

  elseif($data) {
    $time = time();
/*  if (($time - $data->online) < 60) { print "Je moet 60 seconden wachten voordat je weer kan inloggen.\n"; exit; }  */
if($data->activated == 0) { print "Je acount is nog niet geactiveerd.\n"; }
else {
  $_SESSION['login']        = $_POST['login'];
  $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
  $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `multiple` WHERE `ip`='$ip'");
  $allo = mysql_fetch_object($dbres);
  $allo = ($allo->allo == 1) ? 1 : 0;
  $exi = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `iplog` WHERE `ip`='$ip' AND `login`='{$_POST['login']}'"));
  if ($exi == 1) { mysql_query("UPDATE `iplog` SET `time`=NOW() WHERE `login`='{$_POST['login']}' AND `ip`='$ip'"); }
  else { mysql_query("INSERT INTO `iplog`(`login`,`ip`,`time`,`allo`,`status`) values('{$_POST['login']}','$ip',NOW(),'$allo','{$data->status}')"); }
  echo"<table align=\"center\" width=100% cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">
           <tr><td class=subTitle><b>Inloggen</b></td></tr>
           <tr><td class=mainTxt>U bent nu ingelogd. Een ogenblik geduld.</td></tr>"
;
    echo"<meta http-equiv=Refresh content=3;url=index1.php>";  
}
}

  else {
      if(isset($_POST['login'],$_POST['pass']))
      print "Verkeerde gebruikersnaam/wachtwoord.\n";

    ?>

 <tr><td>
    <form method="post">
<table align="center" width=100% cellpadding="0" cellspacing="0">
        <tr>
    <td class="subTitle"><b>Inloggen</b></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="mainTxt"><table width=100%>
        <tr>
          <td width="49%"><div align="right">Gebruikersnaam:</div></td>
          <td width="2%">&nbsp;</td>
          <td width="49%"><input type="text" name="login" maxlength=16 width="150"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td width="49%"><div align="right">Wachtwoord:</div></td>
          <td width="2%">&nbsp;</td>
          <td width="49%"><input type="password" name="password" maxlength=16 width="150"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td></td>
          <td></td>
          <td><input type="submit" name="submit" width="150" value="Login"></td>
        </tr>
      </table></table>
    </form>
  </td></tr>
<?php
  }
?>

</table>
</body>
</html>
</table>
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

15/04/2007 23:34:00
Quote Anchor link
Het wrkt nu inderdaad
Heel erg bedankt
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

16/04/2007 03:34:00
Quote Anchor link
Suggestie,

Volgende keer als je een witte pagina hebt en je ziet dus niets dan betekent dat je php script niet succesvol kon worden verwerkt. Dus er is een fout en vermoedelijk staat door jou of door je provider de error reporting uit.

Verdiep je in de mogelijkheden van:

http://nl2.php.net/manual/en/function.error-reporting.php

En gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ini_set('error_reporting', E_ALL);
?>


Waarmee je php aangeeft om alle mogelijke foutmeldingen en/of incorrectheden weer te geven zodat jezelf de eerste stap kan zetten tot het zoeken naar een fout.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Baarr

Baarr

16/04/2007 08:23:00
Quote Anchor link
sander b schreef op 15.04.2007 23:30:
hmm.. ik zie dat je geregeld echo "<td width="">"; doet.. dit moet

echo "<td width=\"\">";


Nog beter:

echo '<td width="">'; // korter sneller en beter leesbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.